Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3 4
Author
Comment
lopez
2001-10-15 01:38:00

Re: serwer
Właściwie to chcałem sprawdzić, czy działa mi twarzyczka, bo zmieniłem linka na wr.pl. Ale swoją drogą to jestem ciekaw co z Jaskinią, będzie czy nie? Behemoth był na forum w weekend i nic o tym nie napisał, Wwalkera też jakoś nie widać, o hetmanie nawet nie wspomnę.
Dreppin
2001-10-15 05:42:25

z ostatnich doniesien wynika, ze jaskinia bedzie na heroes.net.pl, a tymczasowo jest na heroes.beep.pl, jest tam tawerna i chyba kilka mordek do forum....
Behemoth the Barbarian
2001-10-15 11:59:00

Poślizg powodowany jest przez NASK. Już tydzień "zakładają" domenę, a mieli 5 dni (wg swojego regulaminu).
misza
2001-10-22 12:14:58

Regulamin regulaminem, ale wykucie takiej Jaskini trwa raczej dluzej nia 5 dni :)
Czy na tego NASKa tak jak na valhalle mamy szykowac nasze szabelki?
Rastlin Arch
2001-10-23 08:29:31

Zauważyłem iż w jaskini bardzo źle się dzieje to znaczy że nic się nie dzieje. Chciałbym się dowiedzieć szczegółów dotyczących sprawy oraz sposobów możliwego przeciwdziałania. Prosiłbym także o maile jaskiniowców gdyż wszystkie utraciłem(najbardziej zależy mi na adresie jOjO-a). eldmor@wp.pl

Behemoth the Barbarian
2001-10-23 11:47:08

Adresy wyślę Ci mailem. Co do Jaskini, to jedyne co powstrzymuje mnie od ruszenia ze stroną to zwlekanie NASKu z przydzieleniem domeny. Zamierzam jednak sprawę wyjaśnić w tym tygodniu.
Dreppin
2001-10-15 12:38:19

regulamin jest regulamin, nie? nie dotrzymuja - to jakies zlagodzenia czy znizki powinny byc za opoznienie, nie uwazasz Behemocie?
lopez
2001-09-06 04:48:11

Re: Co się dzieje z Jaskinią...
Czy wiadomo już coś więcej o problemach technicznych.
Kiedy będziemy mogli poczytać nowinki z Jaskinii?
I kiedy zobaczymy nowe rankingi turniejowe?
A co się dzieje z naszym bardem Wwalkerem, jakoś ostatnio mało go z nami?
Behemoth the Barbarian
2001-09-06 07:42:34

Niestety nic nie wiadomo, a wysłałem już SZEŚĆ maili.
lopez
2001-09-06 20:52:37

Może poczty nie sprawdzają, a numeru telefonu nie masz?
Behemoth the Barbarian
2001-09-07 02:04:42

Niestety nie mam, ale wydaje mi się to niemożliwe, żeby przez 9 dni nie sprawdzać poczty...
E1ias
2001-09-07 02:10:00

Re: Co się dzieje z Jaskiniš...
Moze po prostu osoba do ktorej wysylasz te maile juz sie tym nie zajmuje, moze byc na urlopie, moga one trafiac do jakiejs przegrodki rzeczy do zalatwienia 'na jutro' albo w ogole do kosza.
Na stronie www.valhalla.pl/firma.asp jest spora lista osob funkcyjnych (ale bez maili), adres, fax i telefon.

Behemoth the Barbarian
2001-09-07 03:42:54

Ja właśnie tam znalazłem maile.

A sytuacja odbywa się tak: wysyłam maila, otrzymuję odpowiedź, że wszystko będzie zaraz załatwione a potem cisza i brak odpowiedzi na kolejne maile.
E1ias
2001-09-07 03:56:47

To trzeba tak dlugo uparcie dzwonic do tej osoby, az w koncu sie zmeczy i zrobi to co trzeba :)
Maile bardzo latwo zignorowac, a jak sie na firmowy telefon dostatecznie czesto podzwoni, to w koncu zalatwia sprawe, chocby po to, zebys nie blokowal im linii.
Behemoth the Barbarian
2001-09-07 10:11:38

Może i masz rację... no nic, w poniedziałek jeszcze zamierzam wspiąć się wyżej po drabince Valhalli i napisać do dyrektora zarzadzającego.
misza
2001-09-08 23:51:58

Moze jednak czas na zmiane adresu :) , a moze i na lekka korekte nazwy. Tak sobie mysle (czasami mi sie zdarza), ze moze CD Projekt by przyjal Cie pod skrzydla (oczywiscie o ile sie zgodzisz), a wtedy Jaskinia bylaby oficjalna strona o Heroes4.
A tak w ogle, to czy masz dostep do skrzynki pocztowej na Valhalli? Dzisiaj wyslalem Ci maila i bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, ale zaczalem sie zastanawiac czy bedziesz mogl go odczytac?
Behemoth the Barbarian
2001-09-10 05:55:02

Pisałem do CD Projekt parę tygodni temu, nawet jeszcze nie z myślą o zmianie adresu, ale oni przygotowują już jakąś stronkę o Heroes IV. A na maila odpisałem.
misza
2001-09-10 08:10:22

Dostalem odpowiedz, dzieki. Co do CD Projektu, jak nie to nie. I tak ich strona bedzie gorsza od Twojej :) Rozumiem ze z Valhalla nic sie nie wyjasnilo?
Behemoth the Barbarian
2001-08-29 03:10:44

Raport z pola bitwy
Mail do rednacza poszedł. Zobaczymy co teraz.
misza
2001-08-30 08:14:14

Re: Raport z pola bitwy
Czyli robi sie coraz ciekawiaj. Szkoda by bylo gdybys musial zmieniac adres jaskini. A wlasnie, jakis czas temu informowales o zawieszeniu serwisu Herosow na Hoga, nie znasz przypadkiem czemu tak sie stalo. Moze to jakas nagonka na Herosow ;) ?

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous