Author
|
Comment
|
knysza
2001-09-10 09:19:52
|
serwer
ja nie wiem dlaczego jaskinia ma takie problemy :P moim zdaniem to powinniscie sobie zalatwic konto na jakims profesjonalnym serwerze przeznaczonym dla gier.
jak na amatorow to dobrze trzymacie klimat i powinni o was zabiegac na roznych serwisach a nie wywalac z serwerow :P
moze sie nie znam ale jak dla mnie to stronke prowadzicie calkniem niezle
Knysza
|
Ratboy666
2001-09-14 07:21:56
|
Re: serwer
Pytanie do Behemota - Czy cos nowego wiadomo na temat twojej strony?
|
Behemoth the Barbarian
2001-09-14 08:43:16
|
Tak, że sprawą zajął się dyrektor zarządzający Valhalli, tyle że z tym samym skutkiem co admin i rednacz...
|
Rastlin Arch
2001-09-14 13:19:04
|
Pytanka do Imperatora: Dlaczego na twej stronie jest ogranicznik do linków- 100 odwiedzin dziennie? Może by tak przenieś jednak Jaskinię w bardziej bezpieczne miejsce? Masz sojusz z Krainą Mroku. A ta strona chyba się zamroczyła całkowicie. Wiesz może co się z nią dzieje? Masz może jakieś Mody do H3? Dlaczego wybrałeś nazwę dla swego serwisu taką? Dlaczego tak nienawidzicie Tower? ( to do większości ) Jakiego edytora HTML używasz? Jaka jest twoja ulubiona jednostka z H2 i 1?
|
Behemoth the Barbarian
2001-09-14 16:30:06
|
Dlaczego na twej stronie jest ogranicznik do linków- 100 odwiedzin dziennie?
200 odwiedzin dziennie, bo Jaskinia ma 500-600
Może by tak przenieś jednak Jaskinię w bardziej bezpieczne miejsce?
Chętnie posłucham przykładów
Masz sojusz z Krainą Mroku. A ta strona chyba się zamroczyła całkowicie. Wiesz może co się z nią dzieje?
Nie
Masz może jakieś Mody do H3?
ModHoMM3, link jest w Jaskini
Dlaczego wybrałeś nazwę dla swego serwisu taką?
od ksywki
Dlaczego tak nienawidzicie Tower? ( to do większości )
ja tam nie mam nic do tower
Jakiego edytora HTML używasz?
FP2000
Jaka jest twoja ulubiona jednostka z H2 i 1?
Dżin, a w jedynkę mało grałem.
|
Sajmon
2001-09-15 03:09:46
|
Behemocie daj znać jak bedzie wiadomo coś nowego na temat jaskini
|
Behemoth the Barbarian
2001-09-15 05:13:00
|
To chyba oczywiste.
|
Don Ash
2001-10-28 12:39:55
|
Behemocie, ratuj!!! Wysłałem post do topicu "może by tak cos nowego" chcę go sobie później obejrzeć, a tu na poscie widać tylko "HTML Comments are not allowed" czy jakos tak. No mysle sobie błąd jakis wysyłam drugi raz to samo. Efekt: identyczny. Nie wiem co się stało i nikt mi nie potrafi pomóc.
|
lopez
2001-10-28 23:27:18
|
HTML Comments are not allowed
Właśnie zdarzyło mi się to ponownie, kiedyś też to już miałem. W moim przypadku działo sie tak gdy wpisałem -- i > pisane łącznie. To jest znacznik używany chyba do skryptów i dlatego nie można tak pisać. Sprawdź czy nie masz czegoś podobnego w treści.
|
Behemoth the Barbarian
2001-10-29 13:49:49
|
To jest stosowane do komentarzy HTMLowych (HTML Comments :)
|
Sajmon
2001-09-15 08:10:01
|
A dokładniej kiedy "mniej więcej" możemy doczekać sie aktualizacji wiem że to załeży od tych z góry ale jak sądzisz ?
Co sądzicie o ataku na U.S.A. ??
|
Ingham
2001-09-15 08:18:19
|
Mamy nadzię, że te ataki nie odbiją się na działalności Valhalli.
Ale może ich trochę ruszą... ,bo wielka jest moć fanów Homm i ich Imperatora
|
Behemoth the Barbarian
2001-09-15 08:37:04
|
Napisałem przecież jaka jest sytuacja, NIE MAM POJĘCIA czy i kiedy będzie aktualizacja.
|
Obyvatel Eracji
2001-09-21 15:53:05
|
Wygrzebalem ten przykurzony watek spod sterty innych tematow, bo popatrzcie tylko jak ja wygladam ! Czeski nick, znakow szczegolnych z twarza wlacznie brak ! Juz od dwoch dni moglem zagladac tu tylko jako gosc. Zalogowalbym sie oczywiscie, gdybym tylko pamietal ten WRONAL (wybaczcie ten ROT-13, ale jestem wsciekly !) adres lub odpowiedz na top secret go mac haslo ! Probowalem na rozne sposoby, ale na 100% i jedno i drugie nie ma zwiazku z czymkolwiek znajac moje zamilowanie do wypelniania tego typu "swistkow"...
Dotychczas wystarczylo tylko wejsc na strone i bylo sie zalogowanym, ech...
|
ObywatelEracji
2001-09-22 02:46:45
|
OK, dzis ranna pora otrzymalem to haslo, ufff... Zlosc pieknosci szkodzi ; ) Pytanie tylko dlaczego tak dlugo szlo i dlaczego od tej pory bede sie musial logowac...
|
Dreppin
2001-09-22 21:59:12
|
Oe ja mialem ten sam problem, najpierw probowalem sie zwyczajnie zalogowac, ale wyskakiwalo, ze zle haslo..., sprobowalem kilku innych mozliwosci i nic, potem poprosilem o maila i wyslali mi to pierwsze haslo! a najdziwniejsze jest to, ze wtedy podzialalo... hmm
|
Rastlin Arch
2001-09-23 04:29:00
|
ObywateluErracji a casteczka sprawdzałeś w Win?
|
Don Ash
2001-09-23 06:39:55
|
Oj... to samo przydarzyło mi się tydzień temu. Całe dwie godziny musiałem czekać na hasełko. Uffff... straszne...
|
ObywatelEracji
2001-09-23 13:04:11
|
Sprawdzalem Cookies i inne takie, tam wszystko bylo nietkniete. W pierwszym dniu przypisywalem to ewentualnym komplikacjom z serwerami etc. to co sie teraz na swiecie wyrabia... nie o tym nam tutaj zreszta. Zaczalem sie denerwowac dopiero dnia nastepnego, gdy to z wieczora sobie zagladam i lipa, czyli to samo. Wtedy pomyslalem o zalogowaniu sie w jakis sposob, a tu masz - haslo ! "A skad mnie wiedziec, jak ja nigdy tego nie robil !" - jak powiedzial jeden bohater filmowy ; ) Wyslalem prosbe o haslo, bez skutku. Pomyslalem, ze moze jakis inny adres im podalem, ale przeciez to niedorzeczne (a trzeba bylo poczekac tych pare godzin i bylby spokoj). Bylo minelo, ale nadal musze sie logowac ; )
|
Rastlin Arch
2001-09-24 08:10:37
|
Dziwi mnie Behemocie dlaczego to CD Projekt nie chce twojej strony jako oficjalnego serwisu H4. Słyszałem że produkują już stonkę własną. Ale z tego co wiem to są przecie dwie oficjalne strony BG! Więc dlaczego nie ma być dwóch stron oficjalnych o H4? Może napiszesz jeszcze raz Behemocie? Ma ktoś może H3Trio na dysku?-mi nawet w off-line ta strona słabo chodzi. Jeśli ktoś ma to niech mi prześle przynajmniej część tego serwisu- PROSZĘ.
Uczestniczył może ktoś z Jaskini w turnieju H3Trio?
Jutro wpłace moje 100zł.
|