Author
|
Comment
|
Sewrey
2001-06-22 12:38:47
|
Re: Rekord oglądalności!
Karczmareczka posprząta
|
Don Ash
2001-12-20 10:06:56
|
Kędy tak...
... to i ja się przyłączę! W końcu trza oblać to iżem zdał popisowo egzamin w szkole mjuzycznej, a takoż to że koncerta dawać będę... A przez me gardło sączył się już niejeden trunek więc na mój koszt wszystkim... czego tam kto życzy, może być i ten specyficzny trunek, który teraz pijecie, jeno Wam poradzę przesączyć przez chlebek, bo inaczej może być nieciekawie...
|
jOjO dwarf
2001-12-20 14:52:58
|
Re: Kędy tak...
Gratulacje!!! zatem Bard i Minstrele nie sami już, ale razem z Tobą będą mogli pogrywać q naszej uciesze i zadumie!
Pochwal się jeno, co to za instrumentum tak biegle władasz?
Czyżby to wspomniana kiedyś kitara?
|
Dreppin
2001-12-20 15:09:47
|
pewnie jakis bawoli rog, bo na elfia lutnie to bym nie liczyl ;)
|
misza
2001-12-20 18:22:14
|
Bawoli rog tez dobry, gozej jak to jakowes bebny beda
|
Dreppin
2001-12-20 23:20:11
|
juz z gory widac kilka plusow grania Don Asha: nie bedzie gral, jak bedzie skacowany ;))
|
Pit Klos
2001-12-17 14:58:39
|
To mi się podaba...
No wojaki trza się napić... Jagodzianki czy jak tam na to wołacie... Byle dobrze grzało w czajnik... A żem niebieski... ... No cóż... Mama by rzekłą: Twój dziadek był niebieski... Twój tata jest niebieski... I ja jestem niebieska... To jaki ty byś chciał być... Czerwony??? No karczmarzu...Daj no tu prędko coś mocnego...Tylko migiem... A chyba nowa twarze (dla mnie... ...)... Zdrowie Miszy i Ratboyya...
|
Sewrey
2001-12-19 14:08:54
|
Re: To mi się podaba...
Oj dawno mnie tu nie było a kompanija się bawi, jak widzę... Co prawda nie spodziewałem się, że w Karczmie będą podawać piszczelówkę ale skoro teraz taki trunek to pozwólcie, że i ja się przyłączę...
Karczmareczko podaj no tego błękitnego specyfiku... Wasze zdrowie panowie!!!
*po wypiciu oczy Sewrey'a robią się jeszcze bardziej czerwone niż zwykle*
Ech mocna ta gorzałeczka...
|
Don Ash
2001-12-17 12:44:31
|
Panowie...
... bez wątroby da się żyć! Przykładem ja ;) A żeby Wam to udowodnić, to wychylcie wraz ze mną jeszcze kolejeczkę. Na mój koszt oczywiscie.... Za Pit Klosa, żeby był niebie.. to znaczy zdrowy, za Miszę i Grenadiera, ogólnie, no i oczywiscie za wszystkch którzy mogą się poczuć urażeni, że ich pominąłem. ZDROWIE!
|
Ratboyy
2001-12-17 12:57:46
|
Re: Jeden niebieski?
...jednego niebieskiego? Zapominasz Misza o mnie, pewnie przez te wino i to ze nierownym Pit'owi jesli chodzi o kolor, zreszta jak widze twoja cera tez lekko podpada pod niebieski... Zdrowie niebieskich!
|
misza
2001-12-17 13:31:10
|
No tak, przyganial kociol garnkowi U Ciebie Ratboyyu wlosy zaslaniaja lico, a co do mnie, to chyba nikt nie powie, ze mam niebieska skure...
|
Dreppin
2001-12-17 13:03:13
|
jeszcze smieszniejsze jest to ze Misza wlasciwie tez jest niebieski ;))
|
Pit Klos
2001-12-16 15:27:20
|
Tak już lepiej...
To się ma rozumieć... A więc pijmy bracia dzbana i miecza... Pijmy za wojnę, zwycięstwa i honor... Karczmarzu...WINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
misza
2001-12-16 17:14:57
|
Re: Tak już lepiej...
Po tych kilku dniach w tawernie, Pit Klos pomyslal o swojej watrobie i to dla tego wlosy zjezyly mu sie na glowie Tylko dlaczego tak zniebiescial?
|
grenadier
2040-09-22 10:08:58
|
Ale się zrobiło ...
kulturalnie, ą, ę, bułkę, to jest kufel, przez bibułkę. A Q! To jest przecież tawerna Pod Zdechłym Smokiem! Z drogi ciury i łyczkowie! Bohaterowie piją! Gdzie jest Pit Bruner, znaczy Klos! Zniebieściałeś, bo karczmarz cię oszukał i nalał wina z jagód na kościach. Do dna! Kij z wątrobą! Wyczaruję ci nową! Słyszałem, że do miasta przyjechał objazdowy cyrk a w nim fajne akrobatki. Panowie - po kielichu i miecze w dłoń ....
|
misza
2001-12-17 12:21:09
|
Re: Ale się zrobiło ...
Och, studniowka sie zbliza, to Grenadier sie rozochocil , A karczmazowi tyle razy mowilem: jak leje jagodzianke, to niech to wpierw przez chlebek przepusci. No ale przynajmniej dzieki temu mamy jednego niebieskiego.
|
Pit Klos
2001-12-15 17:49:19
|
Czy nikt tu się ze mną nie napije...
Hej towarzysze kufla i miecza... Czy nikt się ze mną nie napije... Ja stawiam... Karczmarzu...Dzban wina...
|
Don Ash
2001-12-16 07:13:44
|
Re: Czy nikt tu się ze mną nie napije...
Jasne że piję! A żeby nie było żem sk±piec to następnakolejeczka na mój koszt będzie... :)
|
morgraf
2001-12-16 10:03:10
|
NO to ja kufelek wytrąbie za zdrowie wszelkiego żywiołu.
|
Don Ash
2001-12-16 10:22:09
|
A więc za zdrowie naszego (już nie bardzo) nowego goscia!!!
|