Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3 4 5 6 7
Author
Comment
Pit Klos
2001-12-21 03:05:27

Kędy tak...
To wspaniale mości DonAsh'u...
Mam nzdzieję że będziesz nam przygrywał w czasie naszych biesiad...
Byle nie na bębnach...
Lutnia byłaby wspaniała...
Jej spokojny i czuły dzwięk pasuje mi do...niebieskiego...
...
grenadier
2001-12-21 07:27:55

Re: Kędy tak...
Tak, z tą muzyką to super. Mam tylko nadzieję, że nowy minstrel nie będzie ubierał rajstopek, jak to w filmach ....

PS
A co do tej stodniówki to pójdę, jak mnie żona weźmie :)
Pit Klos
2001-12-10 15:03:22

Re: Rekord oglądalności!
A więc dobrze mości Doa Ash'u...
Wypijmy kolejeczkę...
Mówisz że drugą...
Dobrze pijmy...
Mocny ten trunek...Tak dobry...Hik...
Nooto wyypijjmy i zza twwooje zdddrowie...
Hik...dobre...
Śllicznnie tańńczyy ttta ellfffiiaaa tannceerkka...ppraawddaaa..
Łuup!!!!!!!!
Don Ash
2001-12-10 14:17:12

sdfase
Pit Klosie, wita Cię czołowy niegdys pij... ehm... to znaczy wojak Erathii, dzis długozęby, Don Ash. Dufam iż niejedną kolejkę na Twój, alboli też mój koszt wypijemy. A tymczasem Twoje zdrowie!
Pit Klos
2001-12-08 16:02:48

Do Morgrafa:
Otóż dobrze...Ja Pit Klos postanawiam publicznie...zaangażowować się całym swym sercem w zarówno walkę mieczem jak i piórem...:) ...
morgraf
2001-12-09 11:27:13

To się władze strony (i my forumowicze) ucieszą Pit Klosie. Witam cię wśród nas!
grenadier
2001-12-10 01:51:35

Właśnie - karczmarzu - zaległe kolejki dla nowego ;)
wwalker
2001-12-06 01:31:14

Jak tylko naprawię mojego kompa (a to już tuż tuż)
to postaram się przeprowadzić szeroką akcję rejestrującą portal w największych polskich katalogach i wyszukiwarkach. To napewno spowoduje chwilowy skok odwiedzin w górę (nowo zarejestrowane strony pojawiają się w katalogach u szczytu wyników wyszukiwania).
Oczywiście nie chodzi mi o ten chwilowy peak tylko o ludzi, którzy trafią tu i pozostaną, bo okaże się, że żyją i myślą tak jak my i tym czym my, tylko wcześniej o nas nie słyszeli...
Oczywiście zanim porejestruję portal muszę w końcu zaktualizować Tawernę, bo dla nowych gości data ostatniej aktualizacji byłaby antyreklamą ;)
W związku z tym ostatnim: niektórzy z was już pewnie wiedzą, że w wyniku padu dysku straciłem wszystkie materiały nadesłane przez Was do Tawerny od sierpnia (wtedy wypalałem płytkę z backupem). Ostało się tylko to co zdążyłem opublikować, proszę więc o ponowne nadsylanie materiałow tych wszystkich, którzy wciąż czekają na coś co miałem umieścić w Tawernie (wkrótce przekleję tego newsa również tam).

Pozdrawiam wszystkich

Ingham
2001-12-07 02:00:52

Nowy licznik i jakoś tak podbity o 15000 odwiedzin (ze 170000 do 185000). Oj nieładnie, nieładnie...
jOjO dwarf
2001-12-07 02:27:10

ja tam patrzę na statystyki odwiedzin!

i 6.XII. było
640!!!

rekord pobity o blisko 80 odwiedzin!
Ingham
2001-12-07 02:32:09

Tak, w Mkołajki mamusie pozwoliły swoim pociechom poszaleć dłużej w sieci :)
morgraf
2001-12-07 15:59:39

Rekordy rekordami, ale na forum nowych twarzy nie widać, w turnieju tylko jeden Pit Klos więc choć te liczby cieszą to przydało by się większe zaangażowanie tychże gości.
lopez
2001-12-08 00:07:44

Z tego co obserwuję, to sporo ludzi ostatnio przewija się przez forum, ale tylko jako goście, chyba nie mają odwagi albo ochoty żeby się zarejestrować i coś napisać. Bo przecież nieznajomość angielskiego wymówką żadną już nie jest, po tym jak WWalker wszystko pięknie opisał.
Ingham
2001-12-08 07:05:28

Zarejestrowanie modemowcom zabiera za dużo czasu (i impulsów!). Sam miałęm z tym problemy, inaczej bym się zarejestrował ze cztery miechy wcześniej. Sama ta procedura zajęła mi 40 minut! Dlatego przydałby się jakiś szybszy mirrorek, to mogłoby zwiększyć liczbę osób na Forum
Sezerp
2001-12-06 00:16:23

Ten rekord to chyba nic dziwnego - ilez mozna poklepywac jedna karczmareczke i pic to samo piwo (calkiem niezle, zreszta). Kazdy tesknil za swojska, przytulna Jaskinia.
Oczywiscie, pod milosciwymi rzadami Jasnie Ubarwionego (jak na Ancient, a moze nawet Ghost, Behemota przystalo).
A nie wszyscy Jaskiniowcy zachodza do naszej tawerny - oni pewnie tesknili jeszcze bardziej...

To by bylo tyle, jesli chodzi o obowiazkowa porcje wazeliny :D

Ech zaschlo mi w gardle - karczmareczko, jeszcze raz to samo, tylko podwojnie! Za pomyslnosc Jaskini!
wwalker
2001-06-25 10:53:59

Nowy serwis w Jaskini - Tawernę "Pazur Behemota" przygotowałem tak, że może być wyświetlana łącznie z lewą ramką nawigacyjną całej Jaskini.
Kiedy łaskawy imperator zechce dodać w nawigacyjnym obrazku dopisek "Tawerna" ładujący ją do prawej ramki to również goście Tawerny będą się doliczać do głównej statystyki.

Zresztą, kto oglądał Tawernę przy użyciu mirroru - www.tawernajaskini.prv.pl ten również wie, że tam właśnie w ten sposób osadzona jest ramka nawigacyjna Jaskini doliczająca kliknięcia do wspólnego worka.

Jakby tego było mało, pracuję intensywnie z jOjem nad drugim serwisem, który przejmie tematy turniejowe - Areną Jaskini Behemota. Również ten serwis ma swój mirror: www.arenajaskini.prv.pl a jego załadowania też wliczają się do wspólnego worka, dzięki wspomnianej ramce bocznej ;)

W końcu Portal to coś więcej niż serwis a i co trzy głowy...
Mam gorącą nadzieję, że już wkrótce wskazania liczników to potwierdzą!
Zaiste najwyższy już był czas abyśmy pokazali z jOjem, że nie na próżno figurujemy w dziale Zespół i byśmy zaczęli naprawdę wspomagać naszego przepracowanego monarchę!

jOjO dwarf
2001-06-25 12:16:08

;)))

a dziś to pęknie znowu rekord (może i do 600 dojdzie???)

a na pewno padło 10K odwiedzin w miesiącu czerwcu!!!

znowu się tu dzieje!!!
Sewrey
2001-06-25 12:30:50

Oj dzieje się dzieje jOjO
Jaskinia tętni życiem jak nigdy :)
A co się będzie działo po premierze czwórki...?
Oby tak dalej :)
misza
2001-06-26 00:18:05

Grunt to reklama. Zauwazylem ze na Valhalli pojawil sie link do naszej ulubionej Jaskini co z pewnoscia wplynelo na zwiekszona ilosc odwiedzin. Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze jest to najlepsza strona o Herosach.
O kurcze upapralem stolik :) Karczmareczko mozesz przyniesc jakas szmatke...
Sewrey
2001-06-26 00:30:36

Ach ta dziwna maź na rękach udziela się wszystkim ;)
Nasza piękna karczmareczka równie często donosi szmatki do rąk co dzbany z piwem :)

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous