Author
|
Comment
|
Pit Klos
2001-12-21 03:05:27
|
Kędy tak...
To wspaniale mości DonAsh'u... Mam nzdzieję że będziesz nam przygrywał w czasie naszych biesiad... Byle nie na bębnach... Lutnia byłaby wspaniała... Jej spokojny i czuły dzwięk pasuje mi do...niebieskiego... ...
|
grenadier
2001-12-21 07:27:55
|
Re: Kędy tak...
Tak, z tą muzyką to super. Mam tylko nadzieję, że nowy minstrel nie będzie ubierał rajstopek, jak to w filmach ....
PS A co do tej stodniówki to pójdę, jak mnie żona weźmie
|
Pit Klos
2001-12-10 15:03:22
|
Re: Rekord oglądalności!
A więc dobrze mości Doa Ash'u... Wypijmy kolejeczkę... Mówisz że drugą... Dobrze pijmy... Mocny ten trunek...Tak dobry...Hik... Nooto wyypijjmy i zza twwooje zdddrowie... Hik...dobre... Śllicznnie tańńczyy ttta ellfffiiaaa tannceerkka...ppraawddaaa.. Łuup!!!!!!!!
|
Don Ash
2001-12-10 14:17:12
|
sdfase
Pit Klosie, wita Cię czołowy niegdys pij... ehm... to znaczy wojak Erathii, dzis długozęby, Don Ash. Dufam iż niejedną kolejkę na Twój, alboli też mój koszt wypijemy. A tymczasem Twoje zdrowie!
|
Pit Klos
2001-12-08 16:02:48
|
Do Morgrafa: Otóż dobrze...Ja Pit Klos postanawiam publicznie...zaangażowować się całym swym sercem w zarówno walkę mieczem jak i piórem... ...
|
morgraf
2001-12-09 11:27:13
|
To się władze strony (i my forumowicze) ucieszą Pit Klosie. Witam cię wśród nas!
|
grenadier
2001-12-10 01:51:35
|
Właśnie - karczmarzu - zaległe kolejki dla nowego
|
wwalker
2001-12-06 01:31:14
|
Jak tylko naprawię mojego kompa (a to już tuż tuż) to postaram się przeprowadzić szeroką akcję rejestrującą portal w największych polskich katalogach i wyszukiwarkach. To napewno spowoduje chwilowy skok odwiedzin w górę (nowo zarejestrowane strony pojawiają się w katalogach u szczytu wyników wyszukiwania). Oczywiście nie chodzi mi o ten chwilowy peak tylko o ludzi, którzy trafią tu i pozostaną, bo okaże się, że żyją i myślą tak jak my i tym czym my, tylko wcześniej o nas nie słyszeli... Oczywiście zanim porejestruję portal muszę w końcu zaktualizować Tawernę, bo dla nowych gości data ostatniej aktualizacji byłaby antyreklamą W związku z tym ostatnim: niektórzy z was już pewnie wiedzą, że w wyniku padu dysku straciłem wszystkie materiały nadesłane przez Was do Tawerny od sierpnia (wtedy wypalałem płytkę z backupem). Ostało się tylko to co zdążyłem opublikować, proszę więc o ponowne nadsylanie materiałow tych wszystkich, którzy wciąż czekają na coś co miałem umieścić w Tawernie (wkrótce przekleję tego newsa również tam).
Pozdrawiam wszystkich
|
Ingham
2001-12-07 02:00:52
|
Nowy licznik i jakoś tak podbity o 15000 odwiedzin (ze 170000 do 185000). Oj nieładnie, nieładnie...
|
jOjO dwarf
2001-12-07 02:27:10
|
ja tam patrzę na statystyki odwiedzin!
i 6.XII. było 640!!!
rekord pobity o blisko 80 odwiedzin!
|
Ingham
2001-12-07 02:32:09
|
Tak, w Mkołajki mamusie pozwoliły swoim pociechom poszaleć dłużej w sieci
|
morgraf
2001-12-07 15:59:39
|
Rekordy rekordami, ale na forum nowych twarzy nie widać, w turnieju tylko jeden Pit Klos więc choć te liczby cieszą to przydało by się większe zaangażowanie tychże gości.
|
lopez
2001-12-08 00:07:44
|
Z tego co obserwuję, to sporo ludzi ostatnio przewija się przez forum, ale tylko jako goście, chyba nie mają odwagi albo ochoty żeby się zarejestrować i coś napisać. Bo przecież nieznajomość angielskiego wymówką żadną już nie jest, po tym jak WWalker wszystko pięknie opisał.
|
Ingham
2001-12-08 07:05:28
|
Zarejestrowanie modemowcom zabiera za dużo czasu (i impulsów!). Sam miałęm z tym problemy, inaczej bym się zarejestrował ze cztery miechy wcześniej. Sama ta procedura zajęła mi 40 minut! Dlatego przydałby się jakiś szybszy mirrorek, to mogłoby zwiększyć liczbę osób na Forum
|
Sezerp
2001-12-06 00:16:23
|
Ten rekord to chyba nic dziwnego - ilez mozna poklepywac jedna karczmareczke i pic to samo piwo (calkiem niezle, zreszta). Kazdy tesknil za swojska, przytulna Jaskinia. Oczywiscie, pod milosciwymi rzadami Jasnie Ubarwionego (jak na Ancient, a moze nawet Ghost, Behemota przystalo). A nie wszyscy Jaskiniowcy zachodza do naszej tawerny - oni pewnie tesknili jeszcze bardziej...
To by bylo tyle, jesli chodzi o obowiazkowa porcje wazeliny
Ech zaschlo mi w gardle - karczmareczko, jeszcze raz to samo, tylko podwojnie! Za pomyslnosc Jaskini!
|
wwalker
2001-06-25 10:53:59
|
Nowy serwis w Jaskini - Tawernę "Pazur Behemota" przygotowałem tak, że może być wyświetlana łącznie z lewą ramką nawigacyjną całej Jaskini. Kiedy łaskawy imperator zechce dodać w nawigacyjnym obrazku dopisek "Tawerna" ładujący ją do prawej ramki to również goście Tawerny będą się doliczać do głównej statystyki.
Zresztą, kto oglądał Tawernę przy użyciu mirroru - www.tawernajaskini.prv.pl ten również wie, że tam właśnie w ten sposób osadzona jest ramka nawigacyjna Jaskini doliczająca kliknięcia do wspólnego worka.
Jakby tego było mało, pracuję intensywnie z jOjem nad drugim serwisem, który przejmie tematy turniejowe - Areną Jaskini Behemota. Również ten serwis ma swój mirror: www.arenajaskini.prv.pl a jego załadowania też wliczają się do wspólnego worka, dzięki wspomnianej ramce bocznej
W końcu Portal to coś więcej niż serwis a i co trzy głowy... Mam gorącą nadzieję, że już wkrótce wskazania liczników to potwierdzą! Zaiste najwyższy już był czas abyśmy pokazali z jOjem, że nie na próżno figurujemy w dziale Zespół i byśmy zaczęli naprawdę wspomagać naszego przepracowanego monarchę!
|
jOjO dwarf
2001-06-25 12:16:08
|
;)))
a dziś to pęknie znowu rekord (może i do 600 dojdzie???)
a na pewno padło 10K odwiedzin w miesiącu czerwcu!!!
znowu się tu dzieje!!!
|
Sewrey
2001-06-25 12:30:50
|
Oj dzieje się dzieje jOjO Jaskinia tętni życiem jak nigdy A co się będzie działo po premierze czwórki...? Oby tak dalej
|
misza
2001-06-26 00:18:05
|
Grunt to reklama. Zauwazylem ze na Valhalli pojawil sie link do naszej ulubionej Jaskini co z pewnoscia wplynelo na zwiekszona ilosc odwiedzin. Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze jest to najlepsza strona o Herosach. O kurcze upapralem stolik Karczmareczko mozesz przyniesc jakas szmatke...
|
Sewrey
2001-06-26 00:30:36
|
Ach ta dziwna maź na rękach udziela się wszystkim Nasza piękna karczmareczka równie często donosi szmatki do rąk co dzbany z piwem
|