Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3 4
Author
Comment
Blazifigus
2002-01-09 09:52:34

Re: a macie ;)
Próbowałem za pomocą DAP'u i u mnie wszystko działa. Trzeba jednak poczekać gdzieś tak z 5 min nim zacznie ściągać.
jOjO dwarf
2002-01-09 13:18:21

a ponieważ i mam sygnały, że nie wszyscy jednako sprawni w magi teleportacyjnej, to może w Sępim Portalu (varia) warto wrzucić z komentarzami parę linków do dobrych zaklęć teleportujących??? ;)

Blazifigusie, ja nie znam tego DAP'a (używam Go!Zilli) zatem choć dla mnie uchyl rąbka tajemnicy ;) może to nowe zaklęcie potężniejszym się okaże!?!
morgraf
2002-01-09 13:19:44

u mnie coś nie działa... próbowałem IE, i jest cienko (zupełnie nie ciągnie).
Będe próbował innymi programikami.
Dreppin
2002-01-09 13:30:14

tez uzywam DAP'a, bardzo fajny programik.. nawet na przecietnym polaczniu pozwala uzyskiwac przyzwoite predkosci.. mozna go sciagnac chocby stad..
Guinea
2002-01-10 00:13:34

Najlepszym zaklęciem tego typu jest 3-4-5 rano ;) O tej porze przez zwykły IE ściągnąłem w godzinę trailer WP, a w niecałe dwie HoMM3,5. Jak raz tak spróbujecie to już zawsze będziecie tak chcieli ;)
grenadier
2002-01-10 05:36:36

Jeszcze potężniejszym zaklęciem jest SDI, ale na to potrzeba strasznie dużo many ;)
gOOmiAcK2
2002-01-12 07:51:47

Ale jezeli to zaklecie rzuci kilku czarodziejow na raz, to wcale nie trzeba tak duzo many:). Od dzisiaj wiem cos o tym!
grenadier
2002-10-18 01:12:14

Reanimacja
Wszystkie hasła z tego działu zostały skopiowane i czekają na wykorzystanie. Część już trafiła do Leksykonu Jaskini Behemota. Niebawem będzie go można zobaczyć, bo kończą się testy. Zachęcam do dalszego "wymyślania", bo przed miesiącami powstały niezwykle ciekawe definicje.
Encyklopedysta Grenadier
majl znacie, ale jakby co: grenadier@heroes.net.pl lub grenadier@poczta.onet.pl
Dreppin
2002-10-19 00:58:05

Re: Reanimacja
Grenadierze - jedno pytanie - czy korzystales z tekstow, ktore pojawily sie bezposrednio na forum? bo jak pamietam, kiedys zebraniem tego do kupy zajmowal sie Morgraf i on mial wiele z tych hasel w duzo lepszej formie zarownie stylistycznej jak i merytorycznej i one z pewnoscia bylyby lepsze od tych tutaj..
morgraf
2002-10-20 10:13:02

Granadierze, jeśli jesteś zainteresowany to faktycznie mam to gdzieś na twardym, zebrane i z grubsza opracowane, powiadom mnie mailowo. Prześlę na rzyczenie.
wwalker
2002-10-20 23:42:51

Witaj Dreppinie!
zapytam tutaj, bo w Osadzie/Tawernie nie odpowiedziałeś

Dlaczego skasowałeś z Misternych Rękopisów swoje, tak dobre (!) opowiadanie???
grenadier
2002-10-21 02:32:21

Dreppinie - co znaczy "bezpośrednio na forum"? Skopiowałem wszystko co było na ten temat. Nie daję tego w takiej samej formie - jest za obszerne i faktycznie czasem wymaga "szlifu". No i nie wszystko na raz, tylko w miarę powstawania leksykonu.
morgraf
2001-11-20 11:30:22

Re: Wampiry, smoki i magia
Twój podział Dreppinie (jeszcze go dokładnie nie przeanalizowałem) przypomina mi nieco patent z Druida (tak strsza gra). otóż tam z pierwiastków żywiołów formowało się czary np. żeby zrobić kule ognia trzeba było dać element ziemi( coś co się pali), element wiatru (żeby poleciało) i element ognia (plus woda w postaci straży pożarnej coby ugasili co mag podfajczy:) )). Dokładniej wypowiem się później.
Dreppin
2001-11-20 12:12:44

nie slyszalem o owym Druidzie i uwazam, ze wszelkie podzialy opierajace sie na zywiolach sa zbyt ograniczone, zeby w pelni opisac zlozona rzeczywistosc jaka jest magia..
morgraf
2001-11-20 12:17:31

To tylko taka luźna uwaga...
nie krytykuje, ot tak mi się skojarzyło...
Don Ash
2001-11-07 15:09:07

Re: Recenzje
Nie obrażę się, gdyż drżę przed recenzjami ... ;)
Co do twojego posta to go nie zauważyłem, teraz faktycznie widzę. myslę że ta kwestia wymaga szerszych wypowiedzi, a może nawet głosowania. A późnej się zobaczy ;)
Don Ash
2001-10-28 02:24:56

Re: może coś nowego?
Nie wiem co się dzieje. Napisałem posta, wysłałem, chce go sobie obejrzeć, a tu wyskakuje na nim tekst 'HTML Comments not allowed' czy jakos tak, a moich tekstów ani widu ani słychu. Wysłałem drugi tej samej tresci, efekt: to samo. Wyedytowałem, wkleiłem tresć która miała być w poscie: znowu nic.

Pliz pomóżcie!!!
Dreppin
2001-10-28 03:21:54

szczerze mowiac nie bardzo wiem co to jest, ale wyglada jakbys uzywal w poscie html-a, a nie zaznaczyl opcji jego uzywania.. choc wtedy powinien sie pojawic zwykly tekst ze znacznikami html-a..
Don Ash
2001-10-28 12:25:20

Wykluczyłem tę opcję z powodu który sam podałes. Zapytam jeszcze Behemotha, ale nie wróży to dobrze... :(
Don Ash
2001-10-28 02:14:21

do Miszy i nie tylko
HTML Comments are not allowed

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous