Author
|
Comment
|
jOjO dwarf
2001-07-27 18:20:10
|
Re: Wyzwania! cz.2.
na razie 20% planu wykonał (a przerwę dwutygodniową zapowiedział!) i jest Rycerzem!
jak tak dobrze będzie walczył to w połowie IX.
|
Rastlin Arch
2001-09-24 11:29:09
|
Jako że wyzywać mam chęci i ochotę wielką :0)! Wyzywam Raistlina z H3Trio hihihihhiihhhi.... J J Może będzie to możliwe jak NT wystartuje po angielsku. Wyzywam Sajmona- to z tego powodu że walki zapewne pragnie – aby ożywić trochę już martwą atmosferę turniejową. Możesz Sajmonie ustalić zasady wedle własnego widzimisie- tylko aby było logicznie i krwawo. Tu wyzwanie ciche i nieśmiałe.. Don Ashu może też się skusisz?
|
jOjO dwarf
2001-11-16 14:51:18
|
Szlachetny Sajmonie i Zacny Don Ashu!
i co z rzuconym Wam wyzwaniem???
|
Rastlin Super Nowa
2001-11-16 15:09:05
|
A ja już zapomniałem o wszystkim! Ale nadal aktualne me wezwanie jest!
|
Colon
2001-11-17 02:52:28
|
Czy chcialo sie komus zajrzec do aktualizacji ST? Tam jest dopiero dobra odpowiedz na bardzo stare wyzwanie! Mr Pool... zrobil 93 punkty w TowCAS i pobil Gutka!
Duzo zmienilo sie tez w rankingu Fortress. Zgadnijcie dzieki komu ?
|
jOjO dwarf
2001-11-17 04:45:03
|
ja zagladalem ;)
ale nie pamietalem o tych wyzwaniach!
napisze o tem w najnowszej aktualizacji!!!
|
Rastlin Arch
2001-11-17 05:53:00
|
Jak będzie nowa aktualizacja to polecą wyzwania!
A są rankingi gdzie mnie nawet Gutek nie pobije!
|
morgraf
2001-11-17 15:44:11
|
Czyżby stary turniej wracał do łask? Cieszy mnie to bo ostatnio nie miałem w co grać (ile mozna katować Chamipoship Menagera?) teraz będzie rozrywka na jakiś czas...
|
Sajmon
2001-07-25 02:50:48
|
W Jaskini wszyscy są Super wojownikami a ja na razie do walki sie nie pale najpierw musze zostać lordem tzn. aktualnie przechodze mapy z akademii ahh to wielokrotne load żeby jak najmniej stracić a potem do kalkulatora i wynik
|
gutek9
2001-07-24 23:55:37
|
Sajmonie Zanim cos napiszesz przeczytaj dokladnie posty powyzej. Nie mam dostepu do internetu (tak zebym mogl zagrac). Przykro mi ale nie bedziemy mogli bezposrednio powalczyc na mapce. MOze zauwazyles ze tu nikt nie gra on-line. Tu jest turniej off-line. Mysle ze gra w turnieju off-line dla takiego wielkiego wojownika ja Ty bedzie kolejnym sprawdzeniem mistrzostwa. Uwazam, ze ktos musi sobie zasluzyc zeby ze mna zagrac (na razie jestes jedynym z forum, ktory nie zasluzyl). Jezeli uda Ci sie pobic mnie na jakims scenariiuszu Stronghold lub Tower kupuje modem i staje z Toba w szranki. Udowodnij, ze jestes dobrym wojownikiem. Bo na razie z Twoich licznych postow dowiedzialem sie, ze wiesz, ze jest defence, attack i spell power (nie wchodzilem do tego postu, bo jest bez sensu to glosowanie). Jak mozna zaglosowac na ktores z nich jak to jest zalezne od armii naszej, wroga, od zamku naszego, wroga, od rodzaju czarow, od bohatera itp, itd. Go wojowniku ))
|
gutek9
2001-07-25 00:52:53
|
Mam rozumiec ze podejmujesz wyzwanie? Z Twoich chelpliwych wypowiedzi wynika, ze pobicie mnie to kaszka z mleczkiem ))
|
wwalker
2001-07-24 02:21:54
|
to znowu ja - oponent Sajmona i obrońca Jaskini
to już dzisiaj chyba 4-ty kubeł wody, Sajmon będziesz się długo musiał suszyć
przegryzłem się przez wyzwania cz.I i cz. II...moje wrażenia...
- przestałbys może pisać "żadko" bo moje oczy znieść tego nie mogą a już z pięc razy to wyczytałem... nie wspomnę o wtrętach typu kuna i słowach na Q - gdybyś tak pisał w dziale forum Tawerna to już byśmy mailami pogadali i w razie braku poprawy pewnie wyciąłbym wszystkie Twoje posty - jOjO łagodniejszy jest, albo po prostu powolniejszy, ze względu na krasnoludzkie pochodzenie stawiam na to drugie
- do gry online odsyłam na www.tpog.prv.pl - tam jest miejsce do tego - są nawet twoje wymarzone i okropnie brzmiące "gangi", tylko zdaje się, że tam o wile ładniej i bardziej odpowiednio nazwano je "zakonami"
- wiesz, że powód dla którego gramy w HOMM zamiast w RTS'y jest taki sam jak powód dla którego uzywamy forum zamiast chatów? Lubimy pomyśleć i mieć czas na właściwy ruch. Z tego samego powodu taka a nie inna częstotliwość aktualizacji serwisów i odpowiedzi na forum - pleść co ślina na język przyniesie to nie dla nas - szachistów, strategów, taktyków i wytrawnych mówców wychowanych w Jaskini.
to na razie tyle - teraz poczekam na Twój ruch w tych wszystkich wątkach gdzie Cię wygrzmociłem i mam nadzieję, że będziesz potrafił już teraz lepiej wcelować w klimat Jaskini niż do tej pory...
|
jOjO dwarf
2001-07-24 08:41:02
|
Drogi WWalkerze i inni Przyjaciele Jaskini!
możem i powolniejszy (ale wiesz, że do czasu!) możem i łagodniejszy (ale mając do czynienia z dziećmi -muszę! ;) )
ale przede wszystkim wierzę w to, że Jaskinia i Forum są miejscem szczególnym, na którym NAM zależy.
stąd moje przekonanie, że warto pozwolić na naturalne wyleczenie Forum - co przecie się zdarzyło!
tak wiele reakcji, pokazało nam wszystkim, że nie będziemy tolerować zachowań z zupełnie obcych nam środowisk!
i zauważ, że ktoś się nauczył (a inny może nauczy w przyszłości!) i już próbuje się odnaleźć w naszym gronie!
[dopisek WWalkera: sorki, że tutaj ale nie chciałem by czytelnicy kontekst stracili... piszesz, żebym zauważył to co sam spowodowałem? :) To nie było naturalne wyleczenie tylko moja ingerencja we właściwy jak widać sposób...] ;))) moderatorów nowa forma pogaduszek ;))) dwie uwagi jeno! * dla mnie naturalne, w tym przypadku, to pochodzące z samego Forum! samo środowisko zadziałało, czego efektem jest powrót do normalności (nie były potrzebne bany itp) * nie żebym nie doceniał Twoich uwag, ale śledziłem sprawę od początku! i wiem, że reagowali m.in.: Dreppin, Behemoth, OE, Gutek, a o innych zapomniałem ;( sam słałem kilka emilków! pewien jestem, że właśnie taka masowa i zgodna reakcja była zasadniczą przyczyną powrotu do normalności! ale, jeśli uważasz, że tylko Twe złotouste przemowy mają skutki cudowne, to pozostaje mi się tylko zgodzić i nisko głowę pochylić...
Vivat Defensores Cavernae!
|
Sajmon
2001-07-24 10:59:23
|
gutek9 czyżbyś bał sie bezpośredniej konfrontacji ze mną w Heroes 3
|
jOjO dwarf
2001-07-24 11:17:08
|
well, u nas wyzwania dotyczą głównie Turnieju...
|
Sajmon
2001-07-24 10:41:11
|
Czyżby te słowa w mą strone skierowane ? Lecz ja już postanowiłem dobrym być i ni miecz ni tarcza tego nie odmienią
|
Sajmon
2001-07-24 06:00:22
|
Prosze bardzo zawsze do usług podaj date i godzine kiedy chcesz przegrać
|