Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3
Author
Comment
Rastlin Arch
2002-01-15 05:58:23

Re: Wyzwania! cz.2.
Miałem jeden sejw PK w DunRAM, ale już niestety go nie mam;(
Colon
2002-01-16 04:34:16

Drogi Pit Klosie, nie badz taki skromny!;) Nie masz juz nic z Dungeon,to moze chociaz Ramparta bys podeslal?
Pit Klos
2002-01-17 13:42:48

Hmmm...Mr.Pool podsunął mi znakomity pomysł :)
Udostępnię mapki z Ram do twej bazy Colonie...
Jeśli znajdzie się śmiałek...
Który pobije którekolwiek z mioch Nec...
Na razie są trzy, ale będą następne ;)
Rastlin Arch
2002-01-17 14:09:48

Śmiałek się znalazł;) tylko to musi potrwać odpowiednią ilość czasu...
Mr Pool
2002-01-21 01:41:06

Ja też Pit Klosie nie odmawiam wyzwań i już biorę się za jedną z poprawionych przez Ciebie Nec ;)

Myślę, że w najbliższą sobotę Colon zwiększy swoją bazę MP :)
lopez
2002-01-21 01:49:14

Pit Klos i Mr.Pool...:
O ile wiem Colon nie prowadzi chyba żadnej bazy sejwów...
Tym bardziej, że właśnie dostałem od Mr.Poola... sejwy do bazy ;)
Chociaż razem z Colonem pochodzimy z tych samych stron to jednak nasze ksywki trochę się różnią...
Mr Pool
2002-01-21 02:42:44

To wyzwanie nasunął mi Rastlin, podczas ostatniej rozmowy z nim przeprowadzonej. Chodzi tu o sławny TawCas, w którym to Gutek osiągnął niebotyczny wynik 85% tzw. TYTKOWĄ TAKTYKĄ. Jak na razie mnie jednemu udało się sprostać temu wyzwaniu :) , ale dowiedziałem się, że to żaden zaszczyt pokonać kogoś używając taktyki poprzedniego mistrza. ( Dla wyjaśnienia dodam, że ja też przechodziłem tę mapkę Taktyką na Tytki ;) ) Ja osobiście uważam, że poprawienie wyniku mistrza w Uczciwej Walce bez względu na rodzaj zastosowanej taktyki, jest bardzo dużym osiągnięciem z pewnością zasługującym na uznanie.

Teraz czas na moje wyzwanie:

Kto pokona mnie w TawCas inną metodą niż Taktyka na Tytki, bo uważa lub nie uważa, że to żaden zaszczyt pokonać kogoś jego własną taktyką, Zostanie okrzyknięty przeze mnie Wielkim Strategiem Jaskini, co będę głosił wszędzie tam gdzie się pojawię i oczywiście oddam mu pełne Honory.

Proszę wszystkich śmiałków oto, aby przed rozpoczęciem walk poinformowali na piśmie w tym miejscu, że podejmują się tego wyzwania z krótkim opisem dlaczego ;)

Rastlin Arch
2002-01-21 12:10:52

Zupełnie się nie zrozumieliśmy Mr Poolu. Nie twierdziłem,że Twoje TowCAS jest kiepskie tylko, że Gutek wymyślił strategię „NA TYTKI”, co automatycznie stawia go wyżej. Rekord to w większości przypadków losowanie na doskonałe obrażenia. Przepraszam, jeśli uraziłem Cię Mr Poolu.

Wyzwania się nie podejmuję z kilku powodów, którymi się oczywiście podzielę:
- bardzo możliwe, że pobicie TowCAS bez użyci techniki Na TYTKI jest niemożliwe;)
- nie mam tyle czasu
- ST poważnie mnie nudzi…
- zamierzam powoli kończyć karierę wojenną…

Może gdyby został wprowadzony w życie pomysł na granie mapy tygodnia byłoby lepiej… może.

Mr Pool
2002-01-22 05:15:13

Teraz Ja się z Tobą nie zgodzę Rastlinie, i to w kilku kwestiach.

Nie chcę Cię w żaden sposób urazić ani nikogo innego, cenię Gutka za jego osiągnięcia i jego wspaniałe pomysły, był pierwszą osobą, która dała mi przysłowiowego „łupnia” ;) , ale nie zmienia to faktu, że moja strategia w TawCas okazała się lepsza i TEGO CO TAM DOKONAŁEM NIENAZWAŁ BYM FARTEM ! Czy jak wy to nazywacie losowanie na doskonałe obrażenia !

A co do Taktyki Na Tytki jak sądzisz ile czasu zajęło Gutkowi wymyślenie Jej ? Fakt - był pierwszy i chwała mu za to, Oki :) ale jak Ci się wydaje ile czasu zajęło by to Mi, bym również do niej doszedł ? Uważam, że była by to kwestia kilku dni. Strasznie się wtedy zawziąłem ;)

Rastlinie prośba do Ciebie nie rezygnuj z dalszej gry w ST, jak zrezygnujesz nie będzie to już to samo :)

A tak na marginesie, to z tą mapką tygodnia to może być całkiem ciekawy pomysł ;)
Mr Pool
2002-01-22 05:52:50

Lopezie z całym szacunkiem dla Ciebie, nigdy bym Cię nie pomylił z nikim innym ;)
Ja tylko odpowiedziałem na wyzwanie Pita, to bardzo możliwe że Colon posiada własną bazę MP tak jak Ja.

Ja też jestem za tym, aby udostępnił te mapki wszystkim graczom tzn. podesłał je do Ciebie Lopezie, ale decyzja będzie należeć do samego Wielkiego Pit Klosa:)

Na miejscu Pita już bym je szykował do wysłania, wczoraj stoczyłem pierwsze bitwy :) ;) :) ;)

,a ponieważ jest to moja 1 poprawka w ST obiecuję, że będzie druzgocąca ;)
Pit Klos
2002-01-22 14:24:36

Ależ oczywiście Szlachetny Mr.Pool'u mam już spakowane całe Ram...:)
Przecierz nie może być inaczej...Niż to, że Ty sławny wojownik pokażesz swą klasę w Nec...:)
I odbijesz mi parę wyników...;)
Ale przecierz o to chodzi...
Dzięki rywalizacjii poprawimy swoje wyniki...
I Ty i ja :) ))
Powodzonka...
gutek9
2002-02-26 09:29:42

wynik
Wlasnie poprawilem necram. O ile sie nie myle to najwiekszy wynik w ST ... 143%.
Zachecam do pobicia tego rekordu. W koncu moge sie poszczycic najlepszym wynikiem jaki ktos osiagnal.
No a na pewno nawieksza poprawka. Z 40 na 143. Ale misrednia sie podwyzszy.
Colon
2002-03-02 14:11:38

A co z sejwami?
Drogi Pit Klosie, gratuluje nowego tytulu, ale chcialem przypomniec, ze wciaz sejwy do Ramparta turniejowiczom jestes dluzny:)
Mr Pool
2002-04-29 15:24:03

Re: A co z sejwami?
Gratulacje dla Gutka !!!

a co do save Pit Klosa to Ja troszkę sprawę zawaliłem, ale postaram się to naprawić i w najbliższym czasie podesłać mapki Pita :)

( TO JEST 1999 POST ) hi ;)
Pit Klos
2002-04-30 02:20:00

Hmmm....Przyznam się iż Twoje poprawki w Nec są...niesamowite Gutku...Ale czy przypadkiem nie ma lepszego wyniku na StrNec... :)
gOOmiAcK2
2001-11-18 09:33:10

!WYZWANIE!
1)Jaskini nie bylo, wiec i o Turnieju wszyscy pozapominali, ale co mi tam. Rzucę wyzwanie! A więc:

Ja, gOOmiAcK, drugi spośród Kadetów walczących w Arenie Wojennej, oświadczam, że nikt, ani mój Mistrz, Gutek, ani najlepszy sposrod Kadetów, Mr.Pool..., ani najlepszy z wojownikow, Rastlin, nie pobije moich zadnego z mych 4 wynikow:
casFOR
conINF
strSTR
conDUN.
A jeżeli komuś uda się ten wyczyn, oddam na jego rece wszystkie moje zdobycze wojenne, włącznie z czarną łuską Czarnego Smoka oraz Pazurem Behemotha i od razu wezmę się do poprawiania jego wyniku.

Ufffff..... troche przydługawe. Dwoch pierwszych wynikow jeszcze nie ma, więc popróbujcie i potem porównajcie. Życzę powodzenia!

2)Morgrafie: W cm`a można grać tyle ile trzeba a nawet więcej. Czyli jakieś dwa lata i troche. Wiem cos o tym.
morgraf
2001-11-20 11:58:10

Re: !WYZWANIE!
gOOmiAcK - wiem coś o tym, mam kumpla który w CM gra nieprzerwanie od niemal sześciu lat (ale za to jak teraz zna się na piłce, dosłownie chodząca encyklopedia).
Wyzywam sam siebie że do końca stycznia roku przyszłego zrobię lorda...
Rastlin Arch
2001-11-18 13:53:41

Re: !WYZWANIE!

Oświadcza, że mój wynik z działu „Kto uzyskał najwięcej punktów w jednym miesiącu?” który to wynosi 2523 jest nie do pobicia! Wyzywam każdego z was wojowników do bicia mego wspaniałego rekordu.
morgraf
2001-11-20 12:05:53

Brawo Rastlin!!
Dopiero teraz się zorientowałem.
Gratulacje Rastlinie! Wyprzedziłeś Gutka no nieźle!!!
Jeszcze tylko popraw trochę średnią:)
Jestem naprawdę pod dużym wrażeniem.
gutek9
2001-07-27 05:32:23

Swietnie. Jezeli masz zamiar zdobyc Lorda to znaczy, ze wszystko jest O.K. Powodzenia w walkach.
To kiedy mniej wiecej bede mogl Ci pisac Lordzie?

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous