Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3
Author
Comment
grenadier
2001-06-18 00:54:48

Re: Koszulki ;)
Na Miecz Chrobrego! Czlowiek na pare dni pojedzie w gory (Slowenija, polecam, sniegu po pachy) a tu takie rzeczy sie dzieja. Mysle, ze troche odeszlismy od tematu zasadniczego, bo dyskusja o koszulkach jest troche zastepcza. Proponuje ja odlozyc do momentu, az w jaskini pojawi sie jakis projekt, logo, itp. Bo jezeli, jak rozumiem, Golub Wam odpowiada, to prosze o potwierdzenie, jakies propozycje terminu i zalatwiamy.
PS. Koszulki mozna chyba zaltwic w jeden dzien. Jezeli ma sie gotowy projekt (dla jednokolorowego nadruku wystarczy wzor na folii - oczywiscie "lustro") to umowiona wczesniej firma zrobi to od reki. Zalatwianie koszulek proponuje zostawic dpo konwentu, bo wtedy poborca ma ulatwione zadanie ....
misza
2001-06-18 16:57:57

Male pytanko do Grenadiera: ile kosztuje nocleg i oczywiscie piwo? Co do terminu to postaram sie dostosowac do reszty.
Wwalker podejzewam ze te 25zl nie obejmuje ceny samej koszulki, a tylko nadruku?
jOjO dwarf
2001-06-18 18:18:34

Raczej masz rację ;)

Panowie, sprawa JEST poważna.

Czy chcemy zwyczajne kitajskie bawełniaki, co to się po dwóch praniach... , no zmienia znacznie swoje właściwości ;(

Czy też, jakieś sprytniejsze, np. typu polo, w których nie będzie wstydu i karczmareczce się pokazać (nieważne z mieczem czy z lutnią)

to wpływa na cenę, ale i tak stosuje się tu zasada, że:
ludzi biednych nie stać na tanie rzeczy

zrobimy raz, a dobre!
Jak Jaskinia ;)
misza
2001-06-15 21:59:55

Mysle ze nie ma co zatrudniac firmy graficznej. Napewno znajdzie sie u nas ktos uzdolniony w tej dziedzinie (niestety nie ja) i przygotuje projekt. Ja moge zajac sie przygotowaniem materjalow dla drukarni (klisze).
Cos forum kiepsko dziala. Najpierw krzyczy ze nie moze wyslac, a potem laduja dwie wiadomosci.
misza
2001-06-15 21:57:05

Do projektow graficznych to ja sie nie nadaje, ale jezeli decydujemy sie na "sito" to mam dojscie do naswietlarek. W zaleznosci od tego co wymaga drukarnia: czy gotowe klisze, czy moze byc w postaci elektronicznej, ale ta druga opcja bedzie raczej drozsza.
Behemoth the Barbarian
2001-06-13 06:28:09

Re: Konwent Jaskiniowców?
Nadruk bym jakiś wykombinował, a co do kasy i ilości to zależy od ceny ;)
jOjO dwarf
2001-06-13 11:45:26

Behu i inni
sprawa jest stosunkowo niedroga!

cena nadruku pojedynczej koszulki nawet od 6 zł! (ofkoz only jeden kolor ;( )

a kłopoty są z nadrukami obrazkowymi!

przy ilości od 50 (czasem 100) wg górę są znaczące obniżki!

Naprawdę ważne jest CO ma na nich być?

czy proporce Mistrzów?
czy nick Jaskiniowca?
czy jeno zgrabne ogólnodostępne logo Jaskini?

podsumowując sprawa do sponsora o parę stówek (mniej lub więcej w zależności od tego co wyżej!)
Behemoth the Barbarian
2001-06-12 16:17:28

Szczerze mówiąc już od dawna myślałem o stworzeniu koszulek z nadrukiem Jaskini. To mógłby być znak rozpoznawczy. Może ktoś z was orientuje się jakie są ceny takich koszulek? Można by zamówić hurtowo i dać jako nagrody np. w turnieju.
jOjO dwarf
2001-06-12 16:20:56

jutro dam Ci znać ;)))

ale: ile? jaki nadruk? (wielkość, kolorystyka)

btw: kto wywali na to kasę? załoga Jaskini??? ;)
jOjO dwarf
2001-06-12 16:31:55

miniKonwent ;)))
Jest szansa, że zanim dogramy wszystkie sprawy Konwentu uda się zrobić miniKonwent w Rzeszowie (lub okolicy)
zainteresowanych proszę o kontakt emilkowy, coby dograć szczegóły (przełom czerwca/lipca +-tydzień!)
Behemoth the Barbarian
2001-06-12 15:50:27

Autografy?
Toś mnie rozbawił ;))) Kto by chciał mój autograf? :)
misza
2001-06-12 15:54:37

Re: Autografy?
Np. ja :) Ale glownie chodzilo mi o pkt. kontaktowy dla jaskiniowcow.
grenadier
2001-06-11 05:54:44

Golub Dobrzyn spełnia te warunki, a znany mi gospodarz jesli nie bedzie mial jakiegos turnieju to pewnie by sie zgodzil na zjazd. Golub zapewnia noclegi, w piwnicy jest fajna karczma, a ceny nie sa zbyt porazajace, bo chyba nadal jest to obiekt PTTK. Spedzilem tam mile chwile, z ktorych najlepiej wspominam nocne Polakow rozmowy siedzac na parapecie okna (mur ma tak z 1,5 metra) z nogami wisajacymi na zewnatrz, a samo okno bylo tak, jak to mowi Pyzdra, na 12 chlopa - no z 10 pieter to tam bylo, bo Golub stoi na skarpie - kto byl to potwierdzi. Warunki w czesci sal sa spartanskie, ale rycerz na byle czym sie wyspi ...
misza
2001-06-12 15:21:41

No to rozumiem ze miejsce juz mamy, a Grenadier do swych tytulow dolaczy jeszcze k.o. i patrona tez miec bedziemy :)
Nie musze chyba dodawac, ze calkowicie jestem za takim spotkaniem. Moze na poczatek Behemot wyczarteruje sobie stoliczek przy grajacych na turnieju i bedzie rozdawal autografy. A my bedziemy mieli pkt. kontaktowy, aby sie znalezc. Jak na razie to wiem jak wyglada Lopez i Wwalker, dzieki zdjeciom na ich stronach.

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous