| Author | Comment | 
| Samuel 2003-03-09 02:57:15

| Osada żyje, forum umiera? Zmieńmy to! Porównując osadę i forum stwierdziłem, coraz to mniejszy klimat w osadzie a i obumierający klimat forum też już nie błyszczy...
 ...dlatego w tejże naprawdę niezbyt radosnej chwili wznieśmy głowy w górę i popatrzmy na sztandar trzymany przez chorążego! Popatrzmy w stronę Jaskini gdzie nasz imperator wyleguje się i patrzy na swych poddanych a jak, który mu nie spasuje to jak się pośpieszy to uceknie z osady nie będąc kolacją. W osadzie przy stolikach rozmawiają wciąż starzy wyjadacze, oraz Ci nowi osadnicy co szerzą spam... a forum? Forum stoi w miejscu i tylko "Starzy Wyjadacze" Jaskini, Tawerny i teraz Osady czasem tu zaglądną ale to już tylko dla przypomnienia tego świetlnego klimatu. Tak więc mam apel do tych, którzy jednak odwiedzają forum:

Tchnijmy życie w Forum i cieszmy się jego niepowtarzalnym klimatem!

Tak rzekłem ja - Samuel
 | 
| morgraf 2003-03-28 13:38:21

| Re: Osada żyje, forum umiera? Zmieńmy to! po raz kolejny - racja brachu!
 wydaje się że wszystko może ruszyć od nowa, żeby tylko stara gwardia ruszyła się z ciepłych osadowych stołków i pofatygowała się do karczmy i wszystko można przywrócić.
 Więc wzywam wszystkich którym nie obcy jest duch tawerny: zasiądźcie przy stołach, jedzci , pijcie, rozmawiajcie a po stołach nie rzygajcie
   tak rzkłem ja - Morgraf
 | 
| Samuel 2003-03-29 12:27:14

| Akcja: Pijcie piwo z Karczmy! Nieniejszym rozpoczynamy akcję o nazwie: PIJCIE PIWO Z KARCZMY.
 Tak będzie najlepiej
   Na piwo zawsze można pójść, a gdzie jest lepiej niż w starej dobrej Karczmie?
 Tak rzekłem ja SAM-UeL
   | 
| Guinea 2003-03-30 04:22:20

| A więc Forum nie umarło! I oby żyło wiecznie! :)

Widzę, że Osada rozczarowała wiele osób. To było nieuniknione, przyjmowanie każdego jak leci musiało się tak skończyć. Może wyłączenie rankingów coś zmieni.

Tutaj dochodzą tylko najwytrwalsi. I dobrze. To zresztą widać po tym, kto z "nowych" (tzn. tych, którzy pojawili się dopiero w Osadzie) tu trafił.

Niech to forum żyje i się rozwija! Nie zrażajcie się parszywymi reklamami! Napisałem to już w jednym miejscu, ale napisze i tutaj! Aby pozbyć się reklam należy w zabezpieczeniach przeglądarki dac poziom niestandardoy i wyłączyć aktywne skrypty. To niestety wpływa tez na inne strony (np. ognisko źle działa), więc albo wrzućcie *.ezboard.com do witryn z ograniczeniami (ale wtedy trzeba włączyć tam cookies) albo *.heroes.net.pl do zaufanych (jak tak mam). Jak ktoś będzie miał problemy, to łapcie mnie na GG, pomoge w miarę mozliwości.

Aha, nie samą Karczmą Forum żyje. Są jeszcze inne podfora, zaglądajcie i piszcie tam również. Niech forum żyje i się rozwija! (tak, wiem, że się powtarzam :))
 | 
| Samuel 2003-03-30 08:35:18

| A więc Forum nie umarło, ale osada tak To czego można było się spodziewać!
 W osadzie jest ponad 470 osadników i do 60% liczy się tylko ranking i punkty 30% to nowicjusze a 10% to Ci, którzy siedzą na osadzie jednak piszą od czasu do czasu

Jak przeczytałem post w Przedsięwzięciach Jaskini - Kącik zagadek -post niejakiego ERU, to omal niespadłem z krzesła!

Faramirze chyba jednak ERU przekabacił znaczną część osady.

Jednak my wytrwali trzymajmy się razem i [cenzura] na tych co kochają tylko punkty i jaknajwyższe miejsca.

Niech poleje się trunek za tych co jednak trwają na dobre i złe z Osadą, Jaskinią oraz Innymi częściami www.heroes.net.pl

Tak rzekłem ja Samuel

POZDRAWIAM
 | 
| lopez 2003-03-30 23:55:38

| Re: A więc Forum nie umarło, ale osada tak Wznoszę toast za tych-co-nie-lubią-punktów!
 Zdrowie Panowie!
 I na pohybel reklamom na Ezboardzie!
 | 
| Samuel 2003-04-02 10:37:33

| Re: A więc Forum nie umarło, ale osada tak Punkty to ja lubię, ale na sprawdzianach
   Im więcej tym lepiej

Ale tych osadowych niepopieram
   Więc zdrowie!
 A Ci co punkty lubią niech się nimi udławią
   | 
| Faramir Kartograf 2003-04-02 21:15:59

| No baaaa! :) Punktom mówimy nasze kategoryczne NIE :P

A nawet więcej mypunktów nie chcemy, a raczej powiedzieć powinienem, że mi puunkty są obojętne, a jedyny ranking, któy się dla mnie liczy to ranking minstreli

I może jeszcze taki ranking ogólnego poważania, za "mądrość"
  wypowiedzi  ale takiego rankingu nie ma - chyba, ze jest ale każdy prowadzi taki osobno... | 
| Samuel 2003-04-03 00:06:26

| Re: No baaaa! :) Ja nie o punktach tylko główntym topicu:

Osada żyje, forum umiera? Zmieńmy to!

Tak zmieniliśmy, że teraz to Forum jest żywsze od osady
   | 
| E1ias 2003-04-03 02:25:19

| Re: No baaaa! :) Moze i zywsze, ale do pleni zycia to mu sporo brakuje. Bo na razie to sie wszyscy zebrali w poblizu napitkow i tylko wymyslaja powody, zeby moc sie nazlopac nie wygladajac przy tym na zbytnich pijakow. A do dyskusji na tematy powazniejsze, o strategii, historii i przyszlosci Jaskinii i Herosow, to jakos sie nie kwapia.
 | 
| Samuel 2003-04-03 06:26:20

| Nie ja :) Eliasie, nie ja.

W wyroczni założyłem pewien topic niestety większość forumowiczów tylko do karczmy zagląda
   | 
| morgraf 2003-04-05 03:53:54

| Re: Nie ja :) strategia i historia? to coś dla Granadiera
   a tak poważnie (no może nie do końca poważnie
  ) to rzuć temat do dyskusji i podyskutujmy... ja zaproponuje temat:
 Co sądzicie o nurcie sentymentalnym w poezji Kasprowicza
         | 
| Samuel 2003-04-05 09:03:33

| Kasprowicz? A nie Kasperczak? :) Kasprowicz? A nie Kasperczak?
   Pierwszego nie znam ale ten drugi prowadził moją ukochaną drużynę w zmaganiach ligowych w latach 1995/1996 w pierwszej lidze
   Mowa o Hutniku Kraków

Za te stare czasy wypiję ale za tego sprzedawczyka to już nie

| 
| morgraf 2003-04-11 08:51:33

| Re: Kasprowicz? A nie Kasperczak? :) Wisła Wisła Wisełka!!!!
  i Henio Kasperczak   Wbrew pozorom Kasprowicz i Kasperczak mają ze sobą wiele wspólnego (tylko co?)
   Kufel dla fana Hutnika, może kiedyś wróci do pierwszej ligii (Hutnik a nie fan
  ) | 
| Guinea 2003-04-11 10:28:05

| Re: Kasprowicz? A nie Kasperczak? :) Nowe forum wróciło, ale to wcale nie znaczy, że to ma zostać opuszczone! Apeluję do Was wszystkich, którzy jeszcze tu są: nie emigrujcie! Nowe to wcale nie znaczy lepsze! Ja zamierzam tu zostać... a Wy?
 | 
| misza 2003-04-11 17:08:17

| Re: Kasprowicz? A nie Kasperczak? :) Ciekawe na jak długo wróciło
   Nowe miało być podobne do starego, ale cos ta podobizna się nie udała
  :"> | 
| Faramir Kartograf 2003-04-12 00:05:37

| A nie można... być tu i tu? Ja tak chyba zrobię!
 | 
| Samuel 2003-04-12 01:07:19

| No no! Faramirze! Faramirze, Faramirze! Siedząc na nowym forum nie połapiesz się w wiadomościach. Natomiastu, tu jest to coś co pozwoli Ci w spokoju poczytać posty sprzed kilku lat

Zresztą na nowym forum więcej się dzieje przy rejestracjach ( ciekawe czy teraz osadnicy dostaną numery rejestracyjne
  ) 
 Za stare forum na, którym zostaje ( chyba, że mnie wyrzucą
  ) | 
| Guinea 2003-04-12 22:04:21

| Nie wyrzucą... Bo nie ma kto wyrzucić ;)

Ja tutaj jestem i tutaj zostanę (chyba że eZboard kopnie w kalendarz).
 | 
| Samuel 2003-04-13 21:26:50

| Jak kopnie to... ...nie pójdę na ich pogrzeb

Tak więc Guineo zostajemy! Piwnce pełne gospoda nasza można się spić w trzy tyłki ( żeby brzydko nie pisać
  )   |