Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3
Author
Comment
Dreppin
2001-07-02 09:54:55

Re: Nie¶miertelny bohater
zgadzam sie ze uciekajacy heros to bardzo i(f)rytująca ;) sprawa, a kajdanki to rzeczywiscie niezly artefakt, ale przecież w 4 herosi beda brac czynny udzial w walce, wiec mozna na nich rzucac czary (tak sadze), moglby byc wiec czar uniemozliwiajacy ucieczke
vitold
2001-07-01 06:19:53

Re: Spróbuję Ci to wyjaśnić...
Serdeczne dzięki Guinea pisząc mój poprzedni post w ogóle nie wziąłem pod uwagę faktu że może zabraknąć jednostek poziomu 5 i 6. A jednak po wczytaniu się dokładniej w wywiad z Jennifer Bullard okazuje się że to może być prawda.
Cóż można powiedzieć jestem bardzo, bardzo zawiedziony co tej Maranthei odbiło Najpierw dowiaduję się że będzie tylko sześć miast (ok. ilość nie równa się jakości, mniej ale za to bardziej oryginalne), potem że będzie tylko 6 poziomów stworów w każdym z miast, teraz że tych poziomów będzie tylko cztery za miesiąc pewnie dowiem się że nie będzie żadnych stworów tylko bohaterowie, a w momencie wydania gry okaże się że jest to nowy shoter oparty na silniku Unreal'a.
Przy okazji na Heroes Community chodzą plotki że Jennifer Bullard chyba była nieźle wstawiona jak udzielała ostatniego wywiadu.
Pozdrawiam
Guinea
2001-07-01 20:24:13

A diabli ją wiedzą...
przez net nie czuć alkoholu z ust ;) Poza tym wcale nie trzeba być wstawionym żeby robić głupie rzeczy. Np. ja właśnie zamierzam ściągnąć przez modem 20-megowy trailer Władcy Pierścieni.

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous