Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3 4
Author
Comment
grenadier
2001-09-17 11:46:05

Re: calkovite v cestine
Buahahahahahaha ....
A może zmienimy w Jaskini nasze tytuły?
misza
2001-09-18 00:34:42

Juz wczesniej chcialem Wam zwrocic uwage na strone Gremlina. Jest ona wlasnie po czesku i kiedys niezle sie po niej nabiegalem aby znalezc bohaterow :) A wracajac do tematu: w planie wydawniczym CD Projektu juz od jakiegos czasu jest "dalej 2002" przy Herosach 4 :(
misza
2001-09-19 06:23:01

Mam jeszcze jedna ciekawostke. Wirtualny Sklep rozpoczal zapisy na Heroes 4. Gra u nich ma kosztowac 95 zl (te 4 zl mniej i tak pojdzie na pokrycie przesylki) i dodaja gratis gierke Battle Isle the Andosia War. To tak gdyby ktos byl zainteresowany orginalem, a nie piratem.
grenadier
2001-09-20 01:28:52

Na niektórych stronach w internecie za granicą jest jeszcze gorzej - przy H4 widnieje 2002 z dużym znakiem zapytania - czyli nie wiadomo kiedy między styczniem a grudniem!
Dreppin
2001-09-20 08:57:10

te czeskie nazwy sa swietne - prosimy o wiecej ;)
Dante
2002-03-20 07:15:29

Czesi - troche nie na temat :-)
Polecam www.reddragon.cz - taka strategiczna gierka przez www w stylu Utopii. Bardzo fajna. Gra w nia mase (tysiace) Czechow, Polakow, Slowakow i tych angielskojezycznych... Ale do czego zmierzam ? Otoz wiekszosc Czechow nie kuma ni w zab angielskiego... Wiec my do nich po polsku, a oni po czesku :-). Bardzo zabawnie to wyglada.
Ratboyy
2002-03-20 13:11:44

Re: Red Dragon
Rowniez polecam ta strone tylko wydanie polskie : www.reddragon.pl - ta gra to prawdziwy szał, u mnie w szkole polowa studentow zamiast isc na wyklad to siedzi w pracowni komp. i dzielnie walczy o kolejne akry ziemi. Naprawde jak sie zapoznac z tym blizej to wsysa na maxa :) . Jesli ktos chcialby zaczac od poczatku nowy ksiestwem to proponuje dolaczyc do jakiejs koalicji, tak jest razniej i bezpieczniej. Ja wraz z kolegami prowadzimy pewna koalicje i zupenie nikomu jej nie polecamy gdyz wlasnie konczy ona swoj zywot, a to dlatego ze inna koalicja (o lacznej sile 11 mil) wlasnie wypowiedziala nam mojne (my - 1 mil). Walka jest zupelnie nie rowna ale nie sprzedamy tanio skury :D
Dante - podaj nazwe swojego ksiestwa z checia zobacze jak Ci sie wiedzie i powiedz czy wypowiadasz sie na forum (reddragon.pl) jesli tak to podaj swoja xywa, moja to Oldum (mozesz zobaczyc mnie w akcji w dziale: Pytania/Cheatowanie?) Pozdrawiam i polecam
lopez
2002-03-21 00:36:03

Re: Red Dragon
Już parę miesięcy temu Elias polecał na tym forum tą gierkę, ale załapałem się tylko ja (na maxa) i na chwilę OE.
Gra jest naprawdę bombowa.
Moje obecne księstwa to Senlandia i MagicWood.
grenadier
2002-03-21 03:36:12

Nowa data
Z tego, co dziś znalazłem, to H4 ma być 10 kwietnia w sprzedaży. Pożywiom, uwidim.
Ingham
2002-03-21 16:13:42

Re: Nowa data
A miało być tak pięknie...

To ja sobie tak zaplanowałem święta.
Trudno, trzeba będzie grać w Wiedźmina i Planescape'a :)
Guinea
2002-03-22 07:26:30

Wysłałem zapytanie do sklepu wirtualny.com czy opóźnienie w tłumaczeniu będzie miało jakiś wpływ na datę dostawy wersji angielskiej. Jak się czegoś dowiem dam znać.

BTW Zacząłem grać w red dragona, zapowiada się ciekawie. Podobno maja zrobić polski serwer tej gry.
Guinea
2002-03-23 00:21:46

Cytuję:
"Niestety opóźnienie pojawienia się polskiej wersji językowej wpłynie również na późniejszy termin pojawienia się wersji angielskiej. W stosunku do 10 kwietnia opóźnienie to wyniesie jakieś 2 tygodnie. "
Koniec cytatu. :(((((
gOOmiAcK2
2001-09-14 13:43:33

calkovite v cestine
Tak sie sklada, ze mam czeska wersje (RoE+AB+SoD za 199 koron) i jest bardzo fajna:) Co powiecie na "kostliviec" albo valecny kostlivec? zgadnijcie co to za jednostki:)
Don Ash
2001-09-15 01:13:25

Może skeleton i skeleton warrior? a jak będzie Naga, albo Pit Lord ;) ???
Sajmon
2001-09-15 02:53:37

Najlepiej wypisz wszystkie czeskie nazwy mnie ciekawi jak bedzie Behemoth ?
grenadier
2001-08-30 00:33:28

Re: Heroes IV opóźnione...
To najczarniejszy dzień XXI wieku :( Proponuję na zjeździe Jaskiniowiczów podjąć jakąś rezolucję. Protestować w Brukseli, Hadze, Genewie, ONZ, Moskwie, Pekinie i Wołominie. Może NATO ich zbombarduje ...
A tak na poważnie to coś czuję, że nie będzie to pierwsza tego typu informacja. Oby nie skończyło się tak, jak z Dukem Nukem, które jest naprawdę "forever" ...
Hollow Tigre
2001-08-30 02:12:12

Ja mogę poczekać na premierę HoMM IV. Mam w co grać (wiecie: brydż, koszykówka, HoMM III, Jagged Alliance 2, Civ II, Alpha Centauri, X- Com Apocalypse- w tej kolejności), mam Żonę (powinna być na pierwszym miejscu na liście), więc chętnie poczekam.
Tak naprawdę to wolę grę bez tzw. strategii typu: gremlin rush, basilisks rush itp., wolę grę bez tzw. bugów, czyli dopracowaną, a to pewnie jeszcze musi potrwać. Może się tylko pocieszam- pewnie 3do wypuści grę kiedy będą ją mieli jako tako gotową (czytaj: skończą przygotowywać kampanie), a poprawiać zaczną później po wysłuchaniu opinii z całego świata. Zresztą: jaka to dobra okazja do wydania Expanion Pack'a....
Behemoth the Barbarian
2001-08-30 12:16:48

Będę mocno zaskoczony jeśli Heroes IV nie pojawi się na święta. 3DO do tej pory prowadziło politykę mającą dać im jak najwięcej pieniędzy jak najmniejszym kosztem (patrz: Heroes Chronicles), a jaka lepsza okazja na wydawanie pieniędzy niż Święta Bożego Narodzenia>
misza
2001-08-30 14:30:41

Jak na razie...
... w planie wydawniczym CD Projektu stoi "listopad", ale wszystko jest mozliwe. Ja rowniez bede niemile zaskoczony jak na gwiazdke nie pogram sobie w "czworke".
Behemoth the Barbarian
2001-08-30 14:34:24

Re: Jak na razie...
Może będzie to możliwe już w listopadzie dzięki naszym przyjaciołom zza wschodniej granicy ;)

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous