Author
|
Comment
|
Behemoth the Barbarian
2001-09-27 08:06:02
|
Re: Heroes IV opóznione...
Demo najprawdopodobniej wypuszczą po ukazaniu się gry, tak jak było z heroes III.
|
misza
2001-09-27 22:27:37
|
Tez tak sadze. Zanim IM wydalo H3 mozna bylo "chwile" pograc w demo, przy CD Projekt to sie chyba nie uda
|
misza
2001-10-06 01:58:51
|
Kolejne wiadomosci z CD Projekt sa dosc konkretne, ale malo zadawalajace: Zachodni wydawca Heroes of Might & Magic IV, firma 3DO, przesunęła datę premiery swojego wielkiego hitu! Czwarta część niezwykle popularnej serii "Heroesów" pojawi się w lutym 2002 roku. Firma 3DO uzasadniła tę decyzję chęcią perfekcyjnego dopracowania nawet najmniejszych detali gry. Na pociesznie można dodać, że polski wydawca HoMM4, firma CD Projekt, zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami utrzymuje, że gra trafi na nasz rynek w tym samym czasie co na Zachodzie. Już za tydzień zostanie przedstawiona dokładna zawartość polskiego pudełka Heroes of Might & Magic IV. Bez wątpienia będzie ona niezwykle miłym zaskoczeniem dla fanów serii "Heroes"! Jak zwykle bla, bla, bla. Juz ja widze to "dopracowanie" z kilkoma patchami chwile po premierze.
|
ObywatelEracji
2001-10-06 03:32:30
|
Nic, tylko usiasc i zaplakac... albo wstac, bo juz siedze...
|
Dreppin
2001-10-06 10:55:21
|
eeeeech luty.. idzie luty, podkuj buty ;).. ze smutku sam nie wiem co gadam ;).. jakby nie liczyc to prawie 5 miesiecy, czyli prawie pol roku, czyli prawie rok, czyli prawie 10 lat... obudzcie mnie za 10 lat...
|
misza
2001-10-12 11:42:28
|
Najnowsze wiesci z CD Projekt: Heroes of Might & Magic 4 PL - ekskluzywne wydanie! Firma CD Projekt ogłosiła fantastyczn± wiadomo¶ć dla fanów Heroes of Might & Magic!!! Najnowsza, czwarta czę¶ć tej strategii wszech czasów będzie wydana w niesamowitym pakiecie! W jego skład wejdzie gra Heroes 4 w pudełku DVD i jako bonus Heroes of Might & Magic 1 i 2 również w oddzielnych boxach DVD!!! Wszystkie gry będ± opracowane w polskiej wersji językowej, a cały zestaw będzie się znajdował w kartonowym pudełku. Ten fantastyczny pakiet będzie kosztował jedynie 99,90 PLN!!! Zgodnie z obietnicami polskiego wydawcy, firmy CD Projekt, Heroes of Might & Magic 4 ukaże się w polskich sklepach w tym samym czasie co na Zachodzie Mogli by jeszcze dodac H2 PoL oczywiscie pl
|
misza
2001-10-25 18:18:14
|
No to jeszcze cos o H4 ze strony nowego dystrybutora Herosow: Heroes 4 najbardziej oczekiwaną grą! Na stronie www.tothegame.com/ przedstawiono listę najbardziej oczekiwanych gier, będących obecnie w fazie przygotowania. Największym zaskoczeniem jest bez wątpienia pierwsza pozycja - Heroes of Might & Magic 4, która wyprzedziła tak wielkie hity, jak Civilization 3 czy Warcraft 3!!! Oto jak wygląda cała lista:
1. Heroes Of Might & Magic IV 2. Might & Magic IX 3. Return To Castle Wolfenstein 4. Civilization III 5. Warcraft III 6. Elder Scrolls III: Morrowind 7. Arx Fatalis 8. Halo 9. Empire Earth 10. Doom 3
Na drugim miejscu tez nasi
|
Sezerp
2001-09-23 23:26:34
|
Re: Heroes IV opóźnione...
Na pewno kupię oryginał. Tym bardziej, że w komplecie mają dawać HoMM i HoMM II (wg. informacji z CDA 10/2001).
|
grenadier
2001-09-25 03:49:52
|
Re: Heroes IV opóźnione...
Takie mają być dodatki? Dla mnie trochę przesada, bo niedawno w pewnych gazetach były oryginały i zapewne wiele osób je posiada. Kupię oryginał, ale wolałbym, żeby dodatki były bardziej "oryginalne" - np. jakis artefakt (bezdenny mieszek złota) ...
|
gOOmiAcK2
2001-09-22 13:19:56
|
Re: calkovite v cestine
sprobuje cos jeszcze napisac po czesku. A tak a propos to kto ma w swojej kolekcji choc jedna oryginalna czesc hirosa? Od razu mowie, ze ja mam . A kto zamierza kupic oryginalna 4?
P.S. Czy ktos mi wytlumaczy czemu jak nie napisze tematu to mi nie chce wyslac wiadomosci?
|
morgraf
2001-09-22 13:58:09
|
Well Ja mam orginały RoE i AB (SOD niemam wcale ale planuje kupic tez orginał). Na czwórkę już zdążyłem się zapisać w Wirtualnym więc orginał będę miał napewno.
|
Hollow Tigre
2001-09-23 21:24:15
|
oryginałki
z gier 3do mam oryginalne: HoMM II, HoMM III RoE i AB oraz MM 6. Podobnie jak morgraf kupię kiedyś SoD... i pewnie HoMM IV.
|
Behemoth the Barbarian
2001-09-22 15:47:00
|
polemika ;)
Czyli mam rozumieć Ingham, że cały czas polemizujesz z postem gOOmiAcKa o czeskiej wersji HoMM3? ;)
Mam oryginał RoE PL. Potem stwierdziłem, że nigdy więcej...
|
Dreppin
2001-09-22 21:44:19
|
Re: polemika ;)
coz z heroesow mam original tylko jednyki (z CDA), a 4 chyba bedzie oryginal..
|
Sewrey
2001-09-23 13:08:31
|
Ja mam orginalny tylko SoD ale czwóreczkę na pewno kupię w sklepie..
|
Rastlin Arch
2001-09-23 13:21:01
|
Ja mam oryginalne SoD i AB. H4 kupię oryginalną. Widziałem dużo książek bez tytułu na okładce- wystarczy do biblioteki wpaść na chwilkę.
|
misza
2001-09-23 15:56:46
|
Mam orginal HoMM2 (byl w jakims pismie) oraz HoMM3 RoE. Czworke szykuje sie kupic lealnie, najprawadopodobniej przez Wirtualny.
|
Ingham
2001-09-22 13:55:54
|
Bo nie wiadomo dokładnie z kim chcesz polemizować. A zresztą, czy napisanie tematu to taki wielki problem. A mjak sobie wyobrażasz na przykład książkę bez tytułu... czaicie klimat. Na okładkach same barwy bez napisów...
Co do Homm4, jeśli go będzie robił CDProjekt, to nie będzie kosztował więcej, jak 99 zeta. Poza tym będzie pewno na więcej niż jednej płycie, więc u piratów cena będzie podobna do oryginalnej. A te dodatki od CDP.
|
gOOmiAcK2
2001-09-15 13:09:10
|
Tak, to akurat byly skeletons. A Naga i Behemoth to raczej uniwersalne nazwy i sa takie same. Ale wybralem te najlepsze: dwarf - trpaslik Walking Dead - chodici mrtvola ogre - zlobr thunderbird - hromowy ptak familiar - rarasek nomad - kocovnik
A np. "no melee penalty" to "boj zblizka bez postihu". Naprawde mozna sie nauczyc czeskiego
|
ObywatelEracji
2001-09-16 14:17:52
|
"boj zblizka bez postihu" Ha, ha, ha, ha !!! Swietne Goomiack2 ! Zakrztusilem sie tym raraskiem, ha ha ha !
|