Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3
Author
Comment
ObywatelEracji
2001-11-27 14:20:06

Re: a wracając do rzeczy..
Tu jestem przeciwny (i tak tez zaglosowalem), a argumentuje krotko acz dwukrotnie - primo, musztarda po obiedzie; po secundo, w chwili obecnej to NT powinien przyciagac uwage ludzi, a proponowane reformy z pewnoscia temu nie sprzyjaja ; )
lopez
2001-11-27 23:54:58

Mam jeden mocny argument pzeciw: prawo nie może działać wstecz.
Zagłosowałem na opcję 2. Taka informacja o skuteczności Mistrzów jest po prostu ciekawa, ale nie może w niczym skutkować.
morgraf
2001-11-29 14:22:33

Zgoda prawo nie działa wstecz ale pomysł jest niezły dletego głosuje na wprowadziuć tylko dla nowych starych nie ruszać. Nie skazujcie starego turnieju na zapomnienie tylko dlatego że pojawił się nowy myślę iż moga współisnieć ze sobą i się rozwijać.
Rastlin Arch
2001-11-30 02:02:10

„Tak... Wygląda na to, że niezbyt wielkie jest zainteresowanie nowy turniejem... Widać więcej tu czarodziejów niż wojowników...” Wnioskuję z tego, że... Więcej jest tu czarodziei, magów, kapłanów, druidów itd.! Czyli NT, powinno być bardziej popularne?! No chyba, że wojacy używają zaklęć a magowie machają toporami. A w ST panuje cisza.
Mój klan ( czyli moje miasto Rydułtowy) reprezentują Lord Raj i Lord Zelbag.
morgraf
2001-12-01 05:18:25

Odwrotnie że tak powiem...:) Miałem oczywiście na myśli żę więcej just wojowników niż magów:)
Dzięki za wyjaśnienie:)

Ostatnio myślałem o tej weryfikacji i doszedłem do wniosku że niekoniecznie musimy pozbawiać tytułów ale za wyniki powyżej połowy punktów za daną szkołę nagradzać jakimś innym tytułem np. rycerz to zwykły mistrz szkoły Castle, a mistrz o wyniku odpowiednim mógłby nosić tytuł powiedzmy Championa. Moim zdaniem była by to dobra forma nagradzania najlepszych przy jednoczesnym szacunku dla tych którzy włożyli kawał pracy w ukończenie danej szkoły.
Colon
2001-11-27 12:48:20

Re: Chyba zartujesz?
Jedyna zmiane jaka bylbym sklonny zaakceptowac to nowa edycja ST, zakladajac rowne szanse startowe. A i to przy zachowaniu istniejacego turnieju. Naprawde zeby cos gdziekolwiek osiagnac, trzeba duzo czasu i wysilku.

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous