Author
|
Comment
|
Pit Klos
2001-12-15 09:14:29
|
Re: Reakcje na aktualizacje :)
Do Colona: Dzięki za pomoc... ... Od paru map używam AB... Zresztą zobacz nowe rekordy w Dungeonie... A w CasCon używałem SoD ver.3.0 angielska... Wygrzebałem AB ver.2.0 angielską...Gram zresztą na niej... I grająć w Towerze i Necropolis komp rzuca czary... Może wiecie coś o tym... Aha nie mogę zrobić update... ... Więc DunTow i DunNec zribiłem pod SoD... A moja opinia... Wolę grać pod SoD...Wychodzą mi tam lepsz wyniki...
|
Colon
2001-12-15 13:54:11
|
No wlasnie, co jest grane, jOjO? Na Arenie wzmianka o aktualizacji z wstrzasajacymi wynikami, a tymczasem Ranking sprzed tygodnia. Chyba cos tu nie tak...
|
Pit Klos
2001-12-10 14:38:55
|
Do Colona:
Jeśli mógłbym Ci zadać małe pytanko... Dlaczego używając SoD a nie AB, piszesz o gorszych wynikach... Ja tego nie zauważyłem... Gram tylko na SoD i na razie chyba idzie mi niezle... Jak byś mógł mnie oświecić ... To byłbym bardzo wdzięczny...
|
morgraf
2001-12-12 12:52:53
|
Colonie... Ja rozumiem że grasz pod SOD, ale wierz mi mimo że gram pod AB komp u mnie nie ucieka (musze ściągnąć patcha), troche mie to mierzi ale walczę. Wiem że i tak jestem w lepszej sytacji bo AI gorsze ale nie w o wiele lepszej.
|
Colon
2001-12-15 08:09:14
|
Morgrafie: nie mam ci za zle, ze mnie wyprzedziles - po prostu stwierdzalem fakty. No ale jestes tez chyba pierwsza osoba, ktorej komp nie ucieka...
Pit Klosie: dyskusja o roznicach miedzy RoE/AB i SoD przewijala sie w kilku topikach, m in w Akademii w Wyzwania czesc I, Druzgocace Uderzenie, w Jamie Stratega (RoE a SoD). Aha, jest jeszcze Najlepsze wyniki w SoD - ankieta, gdzie mozesz sie dowiedziec, ktory z graczy uzywa jakiej wersji.
Ale jestes pewien, ze CasCON rozgrywales pod SoD? A moze uzywasz jakiegos nowego patcha?
|
Pit Klos
2001-12-08 15:48:35
|
Do Rastlin Archa: Na razie ściągnąłem save do NT... I niedługo pewnie coś wyślę... Tylko by się chciało wszystko na raz: ST i NT... ... Tylko z kąd tyle czasu wziąść... ...
|
morgraf
2001-12-09 11:29:58
|
Witaj PIt Klosie! Rastlinie: Co do mojego wyniku DUN STR to mogę tylko powiedzieć że to niestety pomyłka aż taki dobry nie jestem, już Joja zawiadomiłem szkoda. Ale za to ukończyłem całego Confluxa i zdaje mi się żę o ile Colon się szybko nie poprawi to straci tytuł wielkiego mistrza
|
jOjO dwarf
2001-12-09 15:49:52
|
rzeczywiście, niestety zaszła pomyłka z mojej strony tym dziwniejsza, że wynik wychodzi prawidłowy, a ja wpisałem do bazy zawyżony (przeczucie sukcesów Morgrafa? :) )
zamieszczę sprostowanie w kolejnej aktualizacji
Dzięki Morgrafie za szlachetną postawę
|
ObywatelEracji
2001-12-09 19:37:24
|
Witaj Pit Klosie ! Przy okazji na puchara zajrzyj do Tawerny ; )
|
Colon
2001-12-10 12:13:50
|
Conflux
Żeby się poprawic musialbym Morgrafie dysponowac wolnym czasem i Twoimi wynikami. Moim zdaniem nie gramy jednak w tej samej lidze z tej prostej przyczyny, ze ja uzywajac SoD nie jestem w stanie osiagnac takich wynikow, jakie sa możliwe w AB. Niewykluczone, ze znajac Twoje rezultaty cos tam jeszcze poprawie i cie przeskocze, ale predzej czy pozniej i tak znajdzie się ktos, do kogo już nie będę miał startu.
Na rownych szansach możemy się zatem spotkac w NT (chociaz za duzo tam pewnie nie rozegram - brak czasu ).
|
Rastlin Arch
2001-12-10 14:25:57
|
Re: Conflux
kasacja!
|
Dreppin
2001-12-10 14:36:48
|
Re: Conflux
cos Ci sie chyba pomylilo Rastlinie.. to miala byc chyba odpowiedz do topicu 'opinie, uwagi, pytania'.. i zauwaz ze taka zmiana przyczynilaby sie do zmniejszenia chaosu..
|
Pit Klos
2001-12-08 10:38:58
|
Witam!!! Czas chyba na przedstawienie się... Jak pewnie widać zwę się Pit Klos... I oczywiście jestem maniakiem Heroes 3... Żałuję że tak pózno dołączam się do turnieju ale... Postaram się sprawić wam parę miłych/niemiłych niespodzianek...(oczywiście w wynikach)... Bardzo mi miło za słowa Rastlina Archa (mam badzieję że dobrze napisałem)...Ale mistrzem jeszcze nie jestem...Choć mam nadzieję że nim zostanę...A co do rekordów...Dla mnie numer 1 jest Gutek (Wielkie słowa uznania dla Ciebie Gutku, trudno będzie Cię pokonać...ale...zobaczymy... ... Sorry, że przedstawiam się w tym dziale...Ale tu ktoś mnie wspomniał... ...No to na razie...
|
Rastlin Arch
2001-12-08 11:54:36
|
Do Colona: Będę robić taki komentarz po każdej aktualizacji
Do Pit Klosa: Witaj w Jaskini! Mistrzem już jesteś! Wszak zdobyłeś tytuł Rycerza. Zrobisz coś może w NT?
|
Rastlin Arch
2001-12-08 05:50:42
|
A to mój osobisty komentarz jak to wszystko widzę.
1. Na arenie mamy nowego Wspaniałego Mistrza Pit Klosa! Ma on wspaniały wynik CasCON 91 gdzie pobił Gutka. Szkoda tylko, że mimo tego, że jest zarejestrowany i widziałem go raz na forum nic nie pisze. Zapowiada się prawdziwy pogromca rekordów. Zdobył już tytuł Rycerza.
2. Morgraf też wspaniale szczególności dobry wynik to DunSTR 87. No i został Rycerzem.
3. Colon dosłał bardzo fajny DunSTR 73 który warto zauważyć jest robiony pod SoD.
4. Zelbag dosyłał troszkę punkcików. ForFOR 80 bardzo ładne, ale na następnym notowaniu już najlepsze nie będzie.
5. Gutek już na czwartym. Tego to trzy miesiące temu się chyba nikt nie spodziewał!
6. Blazifigus dosłał najwięcej punktów i niemiłosiernie prze do przodu! Został Wielkim Mistrzem Leśnego Bastionu. Coś mi się wydaje, że Blazi jako pierwszy ukończy wszystkie 81 scenariuszy. Kolejny Rycerz Śmierci.
7. Czas na mnie samego dosłałem bardzo dobry wynik TowNEC 94 bijąc tym samym rekord Gutka o cały 1p. średnią mam nadal fatalną, ale postaram się z tym coś zrobić. Wszak bardziej cenicie wysokie wyniki od ilości
To było takie małe podsumowano na początek.
Według mnie najlepsze wyniki tygodnia: 1. Pit Klos ze swoim wspaniałym CasCON na 91 2. Morgraf 87 i Colon 73 3. Ogólnie osiągi w Ram Blazifigusa 4. Zelbag ForFOR 80 5. TowNEC- mój na ostatnim piątym
|
Colon
2001-12-08 08:39:31
|
Bardzo mi sie taka forma komentarzu podoba, Rastlinie. Moglbys ja robic po kazdej aktualizacji?
Zwlaszcza, ze jak zwykle nie moge otworzyc Jaskini i obejrzec rankingu z pierwszej reki .
|
Pit Klos
2001-12-24 02:40:07
|
Re: Reakcje na aktualizacje ST
Oj coś tu cichutko ostatnio... Oj cichutko... A przecież i nowi kadeci się pojawili... I Wileki Mistrz Gutek powrócil...
|
Rastlin Arch
2001-12-24 05:24:33
|
Może by ktoś cos napisał? Pit Kosie czas chyba coś napisać… może w D.U? Ja napisze po Tobie..
|
Pit Klos
2001-12-25 10:48:29
|
Ok, czemu nie... Własnie skończyłem z niezłym wynikem mapke... Wiec mam co opisać w D.U. ... Spróbuje...
|