Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2
Author
Comment
jOjO dwarf
2001-12-21 17:30:06

chiba nie tylko ja jestem ciekaw...
jak się Wam widzą nowe obrazki do rankingów NT!?!

robione pod znaczącą presją, możliwe że wymagają jakichś poprawek

i co Wy na to???
Guinea
2001-12-21 21:57:25

Obrazki....
Nie stwierdziłem obrazków.
Pytanie: gdzie one są??
jOjO dwarf
2001-12-22 05:51:20

Re: Obrazki....
a niech odpowiedź na taką zagadkę, będzie nagrodą dla dociekliwych ;)))
Blazifigus
2002-02-10 19:49:26

Re: Reakcje na aktualizacje NT
Na razie Titan Tase najszybciej prze do przodu, i to chyba On będzie tym pierwszym który ukończy wszystkie 81 scenariuszy.

Zgadzam się z tobą RomAug'u, że uzyskanie NAPRAWDE DOBREGO wyniku jest nie jest łatwe. Już od kilku dni męcze ForFOR i ciężko mi to idzie.(może kto ma rady jakieś?,)
Rastlin Arch
2002-02-11 04:10:13

NT jest dokładnie taki jak być powinien. Biorąc pod uwagę zbliżającą się nieubłaganie premierę H4 wprowadzenie poziomu trudności podobnego do ST było by samobójstwem dla turnieju. A tak mamy naprawdę duże szanse zobaczyć kilku Lordów a może nawet takich, co ukończą całość. Nie ma, co ukrywać, że na razie bezkonkurencyjnym graczem jest TT, który zdystansował graczy stanowiących dla niego zagrożenie o jakieś 2500pkt. Frozen Dragon obrał zupełnie złą taktykę w graniu zresztą strasznie podobną do mojej z ST i w obecnym czasie nie stanowi praktycznie żadnego zagrożenia dla lidera- no chyba, że zacznie poprawiać wyniki. Fiur ma znacznie lepszą sytuację od FD mimo niezwykle słabego stary w Tow. Wydaje się, że ten strasznie nieudany start został spowodowany brakiem znajomości zasad- DLATEGO WARTO CZYTAĆ REGULAMINY;) Od czwartego do siódmego miejsca są właśnie ci gracze którzy według mnie stanowią realne zagrożenie dla TT. Bardzo cieszy debiut jednego z najlepszych graczy w ST gOOmiAcKa. Teraz niecierpliwością czekam na wyniki, Blazifigusa który mam nadzieję włączy się do walki o miano najlepszego.

gOOmiAcK2
2002-02-11 15:21:48

Dzieki Rastlinie za uznanie moich wynikow w ST:) .

W nt jak widac juz zaczalem grac. Rastlin ma racje - w zwaizku z nadchodzaca premiera h4 i TH4 poziom turnieju jest doskonaly! Jak na razie robilem tylko najprostsze mapki (zrobilem jeszcze towFOR i towSTR) - wszystko na maxa, ale z tymi trudniejszymi moze juz by gorzej. Straconego zolnierza jeszcze nie oplakiwalem, ale nadejdzie to niechybnie razem z necRAM, chlip, chlip:) .

Czytam tez watek angielski, gdzie TT napisal swoja taktyke do nec. Heh, niestety nie umiem englisha za dobrze i nie moge mu odpisac. Ja do nec mam inna taktyke - do walki nie biore skeletons i zombie, a od razu na poczatku do walki ida wampiry (trzeba pozniej tak pokierowac bitwa, zeby sie cale odrodzily). A o tym ze animate dead dziala inaczej niz resurrection nie wiedzialem:) - musialem sie bez tego meczyc.

Powodzenia wszystkim i niech moc bedzie z wami!
Blazifigus
2002-02-17 18:52:49

Aktualizacja bardzo ciekawa, ale mały błąd wkradł się w zapiski Lorda Zelbaga. Otóź zamiast Blazifagus'a winno być Blazifigus.
Blazifigus
2002-06-03 14:47:43

Czy będzie jeszcze kiedyś aktualizacja H3-NT? Miała być raz na miesiąc, a w maju jej nie było. Chciałbym się przekonać czy jeszcze kogoś to interesuje...
Rastlin Arch
2002-06-03 23:44:42

Aktualizacja bedzie- mam ją już gotową- prawie;( - ale w tym tygodniu mam nadzieję że się uda
Giater
2002-06-03 23:53:07

Mnie interesowało. Przesłałem sejwy, by do posiadanego Podromcy Egzorcysty dodać kolejny (z czasem uzbierać 5 i zostac lordem). Ale... jak widać na razie się na to nie zanosi.
Dlatego też przestałem grać w H3-NT.

I aż nie mogę się powstrzymać, by nie dopisać "a nie mówiłem" by ogłosić koniec turnieju i go zamknąć?!

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous