Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3 4 5 6 7 8
Author
Comment
Guinea
2000-07-31 19:08:45

Kiedyś coś mówiłeś...
O zareklamowaniu mojej mapki. Czekam na twoją opinię. Jakbyś mógł, to przed czwartym, bo jadę na wakacje, a mój pecet nie:(
Behemoth the Barbarian
2000-07-31 21:42:50

Nie samą Jaskinią człowiek żyje ;) ...
Nie zawsze mam czas robić regularne update'y.
Guinea
2000-07-29 19:26:17

Lepiej nie powiem....
z czym się kojarzy SKORPENA. To po prostu nie wypada;) BTW: Mam nadzieję, że dostałeś moją mapkę.
Behemoth the Barbarian
2000-07-30 22:11:48

Możesz powiedzieć...
Zawsze mogę usunąć wiadomośc ;)

Mapkę dostałem. Niedługo ją wyślę na stronę (razem z toną innych zaległych map).
Guinea
2000-07-27 19:45:07

Już wiem co ludzie z IM robili zamiast AB...
Otóż zrobili oni mówione teksty do Shoguna PL po polsku z japońskim akcentem. Brzmi to strasznie(na szczęście jest opcja mówionych tekstów po japońsku z podpisami). Zaczynam się bać o gry tłumaczone w IM:(
Behemoth the Barbarian
2000-07-29 16:29:02

Dopiero teraz zaczynasz się bać? ;) ...
Ogarnęła mnie PRZERAZA, kiedy zobaczyłem tłumaczone nazwy z HoMM3 PL.
Guinea
2000-07-25 19:46:29

Daemon's Cry PL?
Osobiście szczerze wątpie, żeby IM raczyło przetłumaczyć DC. No a skoro to tylko mapy i kampanie, nie byłoby większego problemu. Gorzej tylko z tym edytorem.
Behemoth the Barbarian
2000-07-25 20:12:39

Na pewno nie przetłumaczą...
poza tym DC jest darmowym expansion packiem robionym przez fanów dla fanów, który będzie można ściągnąć ze stron H3Trio.

Co do edytora, to nie jestem pewien tej informacji.
Guinea
2000-07-24 19:48:49

Rzeźnik w IM?;-)
No cóż, jeszcze się zastanowię jak to nazwać. W każdym razie mapka pojawi się najpóźniej pod koniec tygodnia. Panowie z IM mogą poczuć się urażeni... ale zasłużyli na to. Jestem zdegustowany ich postawą wobec graczy:P A co do tłumaczenia, to słyszałeś może o Daemon's Cry? To też można by przetłumaczyć.
Behemoth the Barbarian
2000-07-24 20:58:55

Jasne, że słyszałem...
Mówiąc szczerze, właśnie przypomniałeś mi to, o czym zapomniałem napisać w Jaskini :) Daemon's Cry to projekt, nad którym pracuje Belenus. Ma być to zestaw kampanii i scenariuszy (jedna kampania już jest gotowa). Możliwe też, że będzie edytor artefaktów, ale co do tego muszę się upewnić.
Guinea
2000-07-23 19:48:44

SoD PL?
Tłumaczenie AB zostawmy IM-owi, ale jakby tak przetłumaczyć SoD? Na pewno wielu ludzi zainteresowanych Heroesem zna dobrze angielski. A może zaczniemy przygotowania do ambitniejszego projektu: HoMM4 PL. Ludziom z IM szczeny by opadły do ziemi;) Co do mojej mapki, to mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko nazwaniu początkowego zamku Jaskinia Behemota (a dokładnie to Jas.Behemota :( ). Mam też kłopot z tytułem: lepszy będzie Atak na IM Group, Gdzie jest AB PL?, a może My chcemy AB PL. Proszę o radę.
Behemoth the Barbarian
2000-07-23 20:55:30

A może "Rzeź IM"? ;)
Jeśli chodzi o SoD to do tłumaczenia są właściwie tylko kampanie, no i teksty artefaktów, to wszystko. Może warto by o tym pomyśleć.
Przekaz
2000-07-23 12:02:53

A może byśmy tak ...
... wzięli się razem do roboty pod przewodnictwem Behemotha i sami przetłumaczyli AB ? Można by nawet kasy troche zarobić. I zajęło by to nam z 6 miesięcy czyli ukończylibyśmy przed IM !
Behemoth the Barbarian
2000-07-23 12:58:30

Gadałem o tym jakiś czas temu...
z Czach'em - webmanem Krainy Mroku. Wątpię jednak, by to doszło do skutku. Po pierwsze, nie uważam by IM mieli chęc płacić komuś za tłumaczenie, skoro mogą zrobić to sami (tu znalazłaby się jakaś setka komentarzy na ten temat, ale chyba nie ma sensu marnować bitów ;) ) Po drugie, nie moglibyśmy przetłumaczyć AB we własnym zakresie i umieścić na stronie, bo by się rzucali :(
Guinea
2000-07-21 20:06:41

12.08
IM twierdzi, że premiera będzie ok. 12-13sierpnia, bo "wystąpił mały problem". To, że "wystąpił mały problem" wiem już od marca :) A co do mapki, to jak zrobie, to wyślę do Jaskinii.
Behemoth the Barbarian
2000-07-22 12:24:13

Super...
Jeśli mapka będzie dobra, zareklamuję ją w Jaskini ;)
misza
2000-12-01 13:43:36

Nie dawno...
... czytałem gdzieś, jak to wspaniale rozwija się firma IM, między innymi o nowym połączeniu z czeską firmą. Na koniec był mały komentaż co to oznacza dla prostych ludzi takich jak My: ano ponoć mamy szybciej dostawać gry pojawiające się na świecie !!! Obawiam się że nie dotyczy Herosów :(
Buzzer
2000-07-21 01:03:35

A może by tak...
zrobić prawdziwe oblężenie IM-u :) ?
Ale chyba to i tak by nie pomogło, bo w ich siedzibie pewnie nikogo nie ma, wszyscy na wakacjach (odpoczywają sobie, ciekawe po czym?).
Behemoth the Barbarian
2000-07-21 07:19:50

Lenistwo też męczy...
...mówią też, że jest motorem postępu, ale chyba nie w tym przypadku...

BTW Nie wiem, czy wiecie, ale Czesi sami przetłumaczyli sobie CAŁE AB i pracują nad SoD. Tłumaczeniem zajął się Gremlin, webman --- TEJ <-- strony.
Guinea
2000-07-20 19:46:32

A co na święta?
Miałem nadzieję że dadzą nam SoD jako prezent pod choinkę:) Chyba wiem czemu tłumaczenie AB tak długo trwa. Ci geniusze przetłumaczyli Thunderbird jako Ognisty Ptak i teraz nie wiedzą co zrobić z Firebird. Mam wielką ochotę zrobić mapkę w której celem byłoby zdobycie siedziby IM Group;)

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous