Author
|
Comment
|
Behemoth the Barbarian
2001-02-06 06:21:38
|
Jak widać Lord Haart był już niegodziwcem...
przed wojnami o Erathię. Potem zamordował króla Gryphonhearta... nieładnie ;)
|
grenadier
2001-02-08 06:05:23
|
Re: Jak widać Lord Haart był już niegodziwcem...
He, He ... zaczynam sie bac A tak na powaznie jak na razie nie znalazlem wiekszych bledow w SoD - dwie literowki. Przede wszystkim poprawiono czcionki i napisy sa wyrazniejsze, zwlaszcza krytykowane oznaczenia pzyoddzialach. Teraz widac ile wojska stoi w polu.
|
misza
2001-02-09 00:52:32
|
Re: Jak widać Lord Haart był już niegodziwcem...
Nie wiem jak Wam, ale mi nowy Lord Haart sie lepiej podoba: wyglad jak i umiejetnosci. Wiecie czy nie wiecie, ale jak ktos ma telefon w Plusie moze postawic dom w miesie plusa. Dla mieszkancow miasta Imgroup przygotowalo mila niespodzianke Heroes3 jest za 25zl, a SoD za 79zl. Polecam, chociaz ja caly czas bije sie z myslami, czy dac tym lajdakom zarobic.
|
Behemoth the Barbarian
2001-02-12 06:27:34
|
Chociaż nie mam komórki...
... i raczej nie zamierzam jej mieć, to mam płytkę z miastem plusa ;) Fajna sprawa - SoD za 79 zł.
|
misza
2001-02-13 11:55:23
|
Re: Chociaż nie mam komórki...
No tak nie dodalem, ze mozna zamowic przez znajowych , a co do komurki to ja dosyc dlugo sie bronilem, ale w koncu nadszedl taki dzien: przeprowadzilem sie i nie mam stacjonarnego telefonu
|
Behemoth the Barbarian
2001-02-13 14:14:12
|
Mi rodzice chcą kupić komórkę jak...
...będę studiował (tylko trzeba się najpierw dostać...), ale mam zamiar się obronić ;)
|
misza
2001-02-13 15:16:27
|
Re: Mi rodzice chcą kupić komórkę jak...
Komurka to fajna rzecz, ale trzeba ostro uwazac na to ile sie mowi. Mi sie wydawalo ze kontroluje swoje rozmowy, ale jak trzeci rachunek przyszedl mi na 250 zl to sie lekko zdenerwowalem. A tak z innej beczki: co sie dzieje z fontami ma forum? Dosyc czesto widze robaczki w miejscu polskich liter, bez wzgledu czy to wiadomosc jest moja czy kogos innego. Czy to wina mojego kompa?
|
lopez
2001-02-14 00:05:30
|
Problem fontów
Forum nie ma z tym nic wspólnego. Prawdopodobnie chodzi o to, że twój komp. automatem wybiera stronę kodową polskich znaków w standardze ISO, a strona forum jest zrobiona w standardzie Windowsa. Więc albo za każdym razem zmieniaj alfabet na Windows, albo ustaw sobie to automatycznie. Z tego co wiem to tylko ś, ź i ą nie będą działać w standardzie ISO, ale ó na pewno działa...
|
E1ias
2001-02-14 05:04:34
|
Re: Problem fontów
Strony forum nie sa wcale w standardzie Windows (CP1250) tylko bez podania standardu. Czyli jaki przegladarka ma ustawiony standard domyslny, taki bedzie stosowany do wyswietlania. A ze misio jako standardowy ma niestandardowy windowsowy, a wiekszosc go uzywa, wiec wiekszosc tekstow jest zapisana w tym standardzie.
|
misza
2001-02-15 12:47:59
|
Re: Problem fontów
Ale burze wywolalem tymi fontami. Nie wiele da moje ustawianie, poniewaz pracuje na kilku kompach. Ja cos zmienie a ktos inny zrobi to samo. A poza tym nie zawsze ten problem wystepuje ążźćśęłó.
|
Behemoth the Barbarian
2001-02-15 15:04:16
|
Chyba słyszałem...
...ale nie jestem pewien. Czy to była rockowa przeróbka? Jeśli tak, to możliwe, że "mignęło" mi kiedyś przed oczami na MTV.
|
lopez
2001-02-14 23:20:12
|
Standardowa niestandardowość
Ja chyba niestandardowo mam ustawiony standardowy windowsowy, więc wszystko widzę standardowo (dobrze). Chyba się niestandardowo pogubiłem w tych standardach... Życzę wszystkim niestandardowo: niech żyją standardy!
|
Behemoth the Barbarian
2001-02-14 05:02:46
|
"I'm blue"
Nie wiem jak można torturować komórkę czymś takim ;)
|