Author
|
Comment
|
grenadier
2001-04-10 03:13:36
|
Do Eliasa
Jakie ograniczenia. W pracy uzywam stalego lacza, ale nie twierdze, ze to cos pomaga. Tez czasem laduje sie dlugo. Ponadto wydaje mi sie, ze jezeli komus zalezy na wejsciu na forum Jaskini, to poczeka te troche dluzej na zaladowanie sie strony.
|
wwalker
2001-04-09 04:47:02
|
Re: Nie daloby sie przeniesc tego forum?
rzuciłem już Behemotowi propozycję... takie forum jestem w stanie zrobić hobbystycznie w ciągu miesiąca (na IIS/ASP) tylko trzebaby znaleźć server na którym by to można wystawić.
Ale rozumiem jego opory bo udziela się na Ezboard w wielu różnych forum i ma tu zintegrowane zarządzanie wszystkimi...
Z drugiej strony uważam, że 100% panowania nad własnymi plikami, statystykami itp. zawsze będzie lepsze od wystawionego przez usługodawcę interfejsu... nie mówiąc o wspomnianej zmianie szybkości transferu.
Zostawiam tą propozycję do przedyskutowania.
|
jOjO dwarf
2001-04-09 11:38:32
|
i dlatego namawiam do szerszego wypowiadania się, prezentacji różnych za i przeciw, aby decyzja Behemotha była nie tylko arbitralna, ale wyważona!
to nie jest łatwe, na pewno, ale gdybyś WWalkerze zechciał przedstawić argumenty ZA Twoim pomysłem, łatwiej byłoby wypowiadać się innym.
dla mnie głównym argumentem, mimo wszystko, jest jakość połączeń, gdyby się poprawiła (czasem dłuuuugo czekam) to byłbym zadowolony rozumiem, że wygląd nie zmieniłby się nazbyt? już się zadomowiłem, a nie lubię niepotrzebnych zmian!
|
Behemoth the Barbarian
2001-04-08 07:42:22
|
A czy twoj.net daje możliwość zmiany wyglądu forów dyskusyjnych (własne tło, nagłówki, przyciski, portrety w profilach)? Bo jeśli nie to masz odpowiedź... Forum jest na ezboard dlatego, że jego wygląd mogę zintegrować z wyglądem samego serwisu.
|
E1ias
2001-04-09 01:06:03
|
Akurat ten skrypt, ktorego uzywa strona twoj.net daje mozliwosci zmian wygladu i inne podobne do ezboard.com (moze z wyjatkiem portretow w profilach), tyle ze kosztuje bagatelka 250$ (dla zastosowan non- profit).
|