Author
|
Comment
|
misza
2001-11-03 04:56:37
|
Re: Historia Ignatiusa - Expansion Pack ;)
>jęki matek bezskutecznie chroniących swoje latorośle - latorosla. >Z ich pysków ociekała krew - sciekala To chyba tyle. Moze nie tak duzo jak sadzilem na poczatku, ale wtedy czytalem na raty i do tego lekko zaspany.
|
Ingham
2001-11-02 15:51:34
|
Cześć, prezentuję Wam drugą część Historii Ignatiusa. Uznałem, że jednak trzeba opowiedzieć co stało się dalej. A będzie się działo...
Proszę, wypowiedzcie się na temat tego opowiadanka tak obficie, jak to zrobiliście wyżej. Napiszcie też które z moich dotychczasowych miernoctw trzymało jakiś względny poziom. Jakiego stylu mam używać. Niedługo (patrz za conajmniej dwa tygodnie) zaprezentuję zupełnie nową jakość. To będzie coś dłużeszego, piękna opowieść o autentycznej historii, która wydarzyła się w górach Thanuir w Dvarfen.
I jeszcze jedna dobra(mam nadzieję) informacja: Ciąg dalszy na pewno nastąpi
|
misza
2001-11-03 00:55:08
|
Duzo literowek i za duzo krwi. Poza tym to chyba nie wysyla sie kolejnych poslow, jezeli wiadomo, ze poprzedni zostali zabici. Tak duza armia nie wkracza na terytorium innego panstwa po to by sie ukladac, a i wladca ktorego kraj napadniety zostaje taka siela nie sadzi chyba, ze sie dogada z najezdzcami. To chyba tyle.
|
Ingham
2001-11-03 04:17:39
|
Tonący brzytwy się chwyta Miszo. Mądry król, który prowadził (i prowadzi nadal) bitwy na kilku fronatch nie może od razu odpowiedzieć ogniem. On musiał próbować się układać.
Gdzie te literówki oprócz "deficyty"?
Co do krwi to było ostrzeżenie.
Dzięki.
|
RomAug
2001-09-19 14:47:09
|
Re: Prezentuję...
Panowie i Panie! To jest postęp - geometryczny!! A teraz wypijmy za to, aby publikowane w Tawernie utwory były co przynajmniej tak samo dobre. P.S. Skoro napisałeś tą opowieść, to znaczy że rozumiesz co miałem na myśli, kiedy krytykowałem poprzednią.
|