Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2 3 4
Author
Comment
Sajmon
2001-09-19 20:42:34

Re: Ojejku
Ingham ty jeszcze nie wiesz co robi beh jak jest zły (he he) myślisz, że te brak aktualizacji to przypadek ?? ;)

dla ciemno kumających lepiej napisze, że wiem co sie dzieje z Jaskinią
Don Ash
2001-09-21 04:09:59

Czyżby najstarszy był Grenadier ???
misza
2001-09-24 11:30:48

Ja obstawiam Grenadiera. Co do wieku jOjO to niektorzy widzieli go, wiec mogli by zdradzic rabka tajemnicy :) , a najlepiej by bylo gdyby sam Hetman Wielki Koronny cos nieco odtajnil.
ObywatelEracji
2001-09-24 12:18:28

No wlasnie, moze to w innym topicu winno zawisnac, ale jak ten Konwent dojdzie juz do skutku, z wielka radoscia obejrzalbym jakies fotki. Ja z tych co raczej nie beda mogli uczestniczyc...
misza
2001-09-24 12:47:55

OE nie mow hop, moze akurat zawitasz do kraju. No chyba ze Ty jestes z tych co to wszystkie mosty za soba spalili.
ObywatelEracji
2001-09-24 12:57:14

Chcialbym Miszo (wiem, dla chcacego...) ale chyba nic z tego nie bedzie, ostatnio wzialem sie znow za prace, bo dla odmiany trzeba cos porobic (ale nie na dlugo). Dochodzilo do tego, ze cale noce nie spalem, a kladlem sie kiedy zonka wychodzila do pracy. Jeszcze w dzien rodzine musialem zabawiac ; )
misza
2001-09-24 13:26:41

Cos wiem na ten temat. Ja pracuje na zmiany (wlasnie teraz jestem w pracy), a i w domu sporo jest do zrobienia. Domek jest nowy, jeszcze nie wykonczony, a pieniedzy na robotnikow nie ma, wiec sam wiekszosc robie. Niektorzy znajomi zauwazyli moje ukryte talenta i poprosili mie o pomoc, a ja na tyle jestem glupi i nie potrafie odmowic czlekowi w potrzebie, ze sie zgodzilem, czasami nawet gratis.
ObywatelEracji
2001-09-24 13:38:34

Ano tu sie Drogi Miszo w niczym nie roznimy. Ja rowniez pomagam, a przynajmniej mialem zwyczaj pomagac nie tylko przyjaciolom, ale i dalszym znajomym, gdy tylko tego potrzebowali. Ludzie jednak sami szybko oduczyli mnie tej wielkodusznosci (na rozne sposoby).
I moze dobrze, przynajmniej ostala sie grupa, na ktorej wiem, ze mozna polegac. Napijmy sie, bo siedzimy, gadamy, a nic nie zamawiamy; spod oka spoglada karczmareczka ; )
misza
2001-09-24 13:51:39

No to po kufelku. Ach te kobitki... Calkiem dobry pomysl mial E1ias w Jamie Stratega. Swoja droga to dobre miejsce wybral: strategia i kobiety. Widziales jaki gust ma nasz gospodaz? Ogniste i ostre (wampirzyce) :D
ObywatelEracji
2001-09-24 13:59:54

Oj tak, slusznie prawisz... Nad ta Lorelei sam przez dluzsza chwile sie zastanawialem, bowiem spojrzenie ma takie iscie bojowe (eeeech ; )), alem w koncu Adelaide wybral... No to bec !
misza
2001-09-24 14:04:27

No tak, ta jedna troche nie pasuje do reszty wybranych przez Beha. Grales moze w Heroes2? Ruby to dopiero fajna babka :)
ObywatelEracji
2001-09-24 14:14:12

W dwojke gram nadal choc ostatnio rzadziej ; ) Ruby to jest ta ciemnowlosa z zamku rycerza - mmm...
Jeszcze jedna zapalona wojowniczka jest inna brunetka z zamku barbarzyncy, nie pamietam jej imienia niestety - mmm... Pyszny napoj ; )
misza
2001-09-24 14:22:00

Pewnie masz na mysli Jezebel, no no fioletowa hmm... Zajzyj tu www.mmportals.com/h2/heroes.htm tam sa wszystkie.
Gul...gul... guuuuul... Opsss, dno? No to jeszcze po jednym, na moj rachunek. Ta karczmareczka jest coraz ladniejsza...
ObywatelEracji
2001-09-24 14:32:27

Rzeczywiscie, zapomnialem o tej stronie... Jezebel, no wlasnie, hick, tak jej bylo... Cudowna "barabarajanka ?", hick, no to za jej zdrowie i wszystkich pieknych wojowniczek, a zwlaszcza czarodziejek, bec ! Karczmareczka z zaciekawieniem Ci sie przyglada, hick... No, no... ; )
misza
2033-09-22 10:01:37

Zaraz, zaraz... ktora karczmareczka... ta z lewej czy z prawej strony...
Wracajac do czarodziejek to jakis czas temu gdzies na Ezboard zobaczylem Cyre, ale nie spojzalem na date wpisu. Chcialem przez jej "Profil" zobaczyc gdzie i czy sie jeszcze udziela, ale cwana sztuka ma zablokowane "Recent Posts".
Ta... co to ja chcialem powiedziec... Napijmy sie... Aaaa juz wiem, dobrze ze nie ma dzisjaj tego naszego krasnoludzkiego hetmana, boby przegonil nas do innego topicu, ze niby na temat nie piszemy... No to po maluchu - powiedzial rolnik wyciagajac interes z kosiarki :)
Behemoth the Barbarian
2001-09-24 14:55:47

Lorelei wygrała starcie z Ash ;) A co do jej dopasowania do reszty rankingu to przecież tak jak dwie jej koleżanki reprezentuje siły zła i tak jak one jest bohaterką - wojownikiem.
misza
2001-09-24 15:19:28

Lorelei wygrała starcie z Ash ;) - chyba cos przeoczylem bo nie kumam. Nie pasowala mi do reszty, bo wyglada najbardziej ludzko. Ale kazdy ma inny gust :)
Behemoth the Barbarian
2001-09-25 02:58:04

Re:
Ash również 'kandydowała' na 3 miejsce.
misza
2001-09-26 21:41:26

Re: Re:
Ja nie o tym. Po prostu gdzies przeoczylem ta Ash i nie wiedzialem, ze taka istnieje. Ale juz znalazlem kobitke z rogami :)
Sajmon
2001-09-27 09:38:10

Re: Re:
Widze, że mój temat sie rozrósł mimo iż nie na temat (:( ) ale zawsze co do jOjO to rzeczywiście mógłby zdradzić swój wiek...

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous