Author
|
Comment
|
Don Ash
2001-12-14 14:23:03
|
Re: nowe mordki ;)
Dreppinie, nie starałem się wymądrzać (no, może troszkę ;)), chciałem tylko zauważyć. A mnie się taki Gandalf podoba (bez skojarzeń ) : dobry ale surowy, bo takiego wychwyciłem u Tolkiena. Eeee... Yyyyy... czy tylko ja jestem taki ciemny i nie widzę podobieństwa???...
|
Dreppin
2001-12-14 14:32:11
|
ja nie podwazam Waszych wyobrazen o Olorinie, po prostu moje jest inne, i ja tez naprawde nie wiem o co chodzi z tym Sejmem.. ja w tej twarzy widze tylko Keldorna z bg
|
grenadier
2001-12-17 04:01:13
|
Co do Gandalfa - czy ktoś może mi wytłumaczyć w jaki sposób na twarzy widać mądrość? Na czym to polega? Wiem, że odpowiecie mi oczywistościami typu, że twarz idioty to twarz idioty, ale ktoś z twarzą cherubina także może być mordercą. A co do świata fantazy - co widać na "twarzy licza? Mądrość, głupotę, złość, zurowość, dobroć itd. Każdy z nas ma jakieś wyobrażenia i coś mu się podoba a coś nie. De gustibus itd.
|
Dreppin
2001-12-17 09:16:20
|
..non disputandum (chyba to tak leci? ;>) racja.. po twarzy madrosc mozna zobaczyc m.in. po bystrym spojrzeniu.. nie twierdze ze tu go nie ma, ale widze tu jakas.. oschlosc.. nie wiem, po prostu nie podoba mi sie twarz
|
lopez
2001-12-12 23:28:54
|
Niom, bardzo ładne te mordki i takie wyraziste, szkoda że nie ma więcej magów,
|
Ingham
2001-08-25 09:50:51
|
Re: Teraz mam
No dobra, wierzę A swoim wiekiem się nie przejmuj. Najważniejsza jest mentalonść, to jak piszesz na Forum. Tu nikt nie może Cię poznaćna żywo, więc cała opinia o Tobie kszrałtowana jest na podstawie twoich postów. Jeżeli więc będziesz dbał o składność języka i ogólnego sensu nikomu to nie będzie przeszkadzało. Poza tym, jak już pisał Don Colon nie można zaśmiecać Forum postami, które nić nie wnoszą do Topicu.
(wierzę, że dotrzymasz słowa)
|
Don Ash
2001-08-29 02:13:00
|
Hem, hem... Wiwat młodzi! Chciałbym za nich(nas) wzniesć toast, ale niestety moje możliwosci wyczerpały się po... czterdzietym siódmym kuflu piwa, dwudziestym piątym kielichu wina i sporym saganku krupnika. A więc wiwat młodzi, zagryzajcie wino czym się da... bo wymiękniecie tak jak ja... *wygrywa kilka akordów na lutni i oddala się chwiejnym krokiem*
|
Sajmon
2001-08-24 00:03:56
|
Fakt ... ale nikt nie jest nieomylny....
|
Guinea
2001-08-22 21:04:29
|
Nie tłumacz się wiekiem
Myślisz że ile ja miałem jak tu pierwszy raz trafiłem? No dobra, sam nie wiem ;) 14 czy 15, nie więcej (ktoś wie jak sprawdzić datę pierwszego postu?). Jakoś nikt na mnie nie narzekał.
|
Sajmon
2001-08-23 03:09:03
|
Re: Nie tłumacz się wiekiem
A ile masz teraz ? Wtedy nie miał kto narzekać Nie no oczywiście żartuje Przyrzekam skończyć z tymi hasełkami
Sajmon
|
Cyra the Wizard
2001-07-28 14:03:06
|
Bardzo ładne
te zdjątka lmperatorze ale pozwolę sobie za pozwoleniem Imperatora łaskawym zachować twarz...
|
Behemoth the Barbarian
2001-07-28 14:08:23
|
*śmieje się*
A myślałem, że ten obrazek przypadnie Tobie do gustu:
:)
|
Cyra the Wizard
2001-07-28 14:12:38
|
*usmiecha się szeroko*
Bo przypadł, Imperatorze, przypadł. To zupełnie ja, tylko nieco z boku... Od razu zauważyłam...
|
jOjO dwarf
2001-07-28 15:38:21
|
Re: *usmiecha się szeroko*
tak myślę, Imperatorze, że te obrazki to raczej w sekcji Jaskini o personalizowaniu swojego wizerunku.
Tu ktoś zagląda raczej PO decyzji o avatarze ;)))
|
ObywatelEracji
2001-07-29 01:39:57
|
To juz kwestia miesiaca lub dwoch...
Zmienie twarz - planuje maly "lifting" - dopiero po utracie obywatelstwa, czyli kiedy cala Eracje wraz z mym skromnym dobytkiem Armageddon pochlonie i o azyl w Axeoth starac sie bede...
|
Dreppin
2001-07-29 01:46:32
|
Re: To juz kwestia miesiaca lub dwoch...
sadze, ze kiedy nadejdzie h4 a wraz z nim nowe twarze, to prawie kazdy fundnie sobie mala operacje plastyczna
|
Behemoth the Barbarian
2001-07-29 16:14:35
|
Masz rację jOjO...
Mam nadzieję, że jak WWalker tu zajrzy to się tym zajmie ;)
|
wwalker
2001-07-30 05:19:51
|
Re: Masz rację jOjO...
to takie tu knowania za moim plecami tzn. co miałbym zrobić? wrzucić wszystkie te buźki do stron o personalizacji? W takim razie mam sugestie pełniejszą
Niech imperator sprawdzi KTÓRE JESZCZE NIE ZAJĘTE z wszystkich jakie ma w jaskini (chyba możesz uzyskać listę wszystkich użytkowników forum? i sprawdzić ich buźki wykreślając z listy?)
A ja mogę wtedy dodać wszystkie wolne do strony o personalizacji. Będę tylko musiał tam dopisać, że zajęcie avatara musi być zgłoszone do mnie celem aktualizacji stronki...
|
jOjO dwarf
2001-07-30 07:28:32
|
Re: Masz rację jOjO...
thx ;)
co do danych o Forumowiczach, to sprawa chyba nie jest taka łatwiutka ;(
Od Imperatora mam listę samych nicków! Ale mam też gotową listę adresów z danymi tych osób!!! Teraz tylko kto to przejrzy!?! Zdaje się, że Sajmon chciał pomóc, ale na razie pojechał na wakacje... Obiecuję zatem, że ok. połowy sierpnia dam znać co dalej... Jeśli Sajmon podtrzyma obietnicę, to do każdego Forumowicza dostaniemy: * nick * datę wpisu na Forum - starszeństwo ;) * ilość postów (na jakiś dzień) - aktywność * datę ostatniego postu - czy nadal na Forum * avatar (z adresem, gdzie go szukać!)
w tak zwanym międzyczasie, można by poprosić chętnych, o kontakt ze mną, podeślę po 20 adresów do sprawdzenia i może pójdzie to szybciej?
a drugie wmiędzyczasie, to szukanie plików z ładnymi avatarami, zdaje się że modhomm3 ma całe stosy avatarów, byłoby z czego wybierać ;), gdyby wrzucić na serwer
|
Ingham
2001-08-16 08:53:47
|
Re: Nowe portrety do profilów
Tak, rzeczywiście... Imperatorze, do jakich akt dotarłeś, żeby dostać moje zdjęcie sprzed wielu lat. Kiedyś rzeczywiście przywdziewałem szatę Zealota, ale teraz oni są moimi podwładnymi i nie godzi mi się zakładać tego wdzianka. Ale zdjęcie rzeczywiście pierwszorzędne...
|