Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2
Author
Comment
Sajmon
2002-04-24 06:27:45

Re: Niech się stanie
Odpowiadają mi dwa pierwsze punkty. Lecz walke w H4 wolałbym odłożyć na bok gdyż dysponuje tylko 64m ramu więc mam nadzieje, że rozumiesz ;) Za to chciałbym dołożyć Konkurs na mape w H4 gdyż gra i walka to nie wszystko. Lecz liczy sie też fantazja w tworzeniu.
Mr Pool
2002-04-24 10:29:38

Oki Panie Sajmonie niech będzie mapka do stworzenia w H4, ale Ja mało mapek robiłem - w H3 chyba żadnej :) ale i niech tak będzie na jakąś S mogę się zgodzić. Do soboty postaram się podrzucić kilka propozycji regulaminu – i od tego czasu zaczną się przygotowywania do pojedynku :) ;)

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych ;)
Sajmon
2002-04-24 11:40:44

Jeśli mógłbym owego szanownego pana Mr. Pool'a... prosic o jego numer GG to było by mi bardzo miło gdybym owy uzyskał. Ławiej byłoby sie konsultować. A data pojedynku ? No cóż jak rodzice wyjadą...... :)
Sajmon
2002-04-28 10:12:10

Mape do Heroes 4 już mam jeszcze przechodzi testy. A walka w środe, czwartek, piątek ! O ile szanowny Mr. Pool'u ci pasuje. Tylko musze dodatki oddzyskać bo porzyczyłem, tylko ja mam dodatki po ang. ! A wersje podstawową po polsku. Proponuje nastepującą punktacje.
† 3 walki on-line każda licznona po 1 punkcie za zwycięstwo
† 2 walki off-line po 1 punkt za zwycięstwo
† 1 mapa do Heroes 4, 1 punkt za zwyciestwo
W sumie 6 punktów do zdobycia. Prosta punktacja, kto zdobedzie więcej - wygrywa. Trzeba ustalić jeszcze mapy na jakich będziemy grali. Do walki on-line proponuje mapy rozmiaru 1-M, 2-M, 3-S, a off-line S i L. Wszystko do ustalenia. Mam nadzieje, że takie warunki ci pasują....
Ingham
2002-04-28 11:36:23

Jeśli mogę się wtrącić, to ilość punktów powinna być nieparzysta, np. 7.
Co, gdy będzie remis 3:3?
Sajmon
2002-04-28 11:47:47

To wtedy zrezygnuje ja sam lub będzie dogrywka. Zależy od tego w jakich dziedzinach Mr. Pool... Zdobedzie punkty. Np. Jeśli wygra 3 razy ze mną on-line a ja wygram 2 razy off-line i wygram konkurs mapy to jako mężny rycerz uznam jego wyżrzość...
Guinea
2002-04-28 20:11:20

Jedno pytanie:
Kto będzie oceniał czyja mapka jest lepsza?
Sajmon
2002-04-29 04:28:48

Jury, które powstanie. Jaśli można chciałbym, aby w jury byli Behemot, jOjO i Rastlin
Mr Pool
2002-04-29 11:06:39

Po pierwsze na co tyle tych walk ??????

Po drugie Ja myślałem o 1 walce On-Line i 1 Off-Line i 1 Mapce H4 - jedno zwycięstwo 1 punkt.

Po trzecie Mapki do rozgrywek wybierze sędzia czyli Hetman jOjO, do Off-Line będą to save oczywiście :)
i on-line mapka podesłana od jOjO.

Po czwarte w następnym poście ;)
Mr Pool
2002-04-29 11:51:48

Moje propozycje do pojedynku w Off-Line wybrane z map dostępnych w H3 komplet to:

aprobata na +++
- Pięć Pierścieni (L);
- Rękawica (L);
aprobata na ++
- Piraci (M);
- Dobra Wiedźma, Zła Wiedźma (L);
aprobata na +
- Zima Tytanów (L);
- Skrzydła Wojny (M);
- Potwór z Bagien (M);
- Morowe Jezioro (L);
- Błogosławieństwo Niebios (XL);
- Rithen Falles (M);
- Rycerz Ciemności (M);
W zanadrzu jest jeszcze kilka, ale te są najciekawsze ;)

A teraz On-Line propozycje to oczywiście M-ki w kolejności alfabetycznej:

- Bagienna Utopia;
- Czampioni Gelei;
- Dolina Wojny;
- Król Bólu;
- Nieoczekiwany Spadek;
- Przełęcz Smoka;
- Sąsiedzi;
- Wszyscy za jednego.

To tyle jeśli chodzi o mapki.

Teraz kilka słów do regulaminu:

- 2 Save do gry w Off-line otrzymamy od jOjO z poziomami - 1 z bardzo trudnym, a 2 z niemożliwie trudnym ( pierwszy awaryjnie gdyby niemożliwy okazał sie niemożliwy ;) ;)
Save robimy co miesiąć aż do końca i komplet wysyłamy do jOjO w raz z końcowym wynikiem :)

- Mapkę do On-Line dostaniemy od jOjO w 10 minut przed rozpoczęciem gry, którą szacuję na piątek.
Informację o tym, która to ma być mapka otrzymamy od jOjO we wtorek wieczorem. Save dokonujemy co 1 tydzień w razie roszczeń komplet z obu stron przesyłamy do sędziego.
Poziom trudności startowy Hard (wieża). Wybór zamku i stron losowo kostką rzucać będzie jOjO.

Jeśli jakieś nie jasności proszę zgłosić ..... :)

Sajmonie mój numer GG jest dostępny w Tawernie.

Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych ;)
Sajmon
2002-04-29 12:08:50

Ehh zamotałem sie.... ok walka on-line, ale nie wiem czemu tak duzo kombinujesz.... No cóż niech ci będzie... Będe czekał moje GG to 3445460 odezwij się
Mr Pool
2002-04-30 14:54:46

Jak już wcześniej ustaliliśmy walka On-line odbędzie się w czwartek jeszcze nie wiem o której godzinie, bo szanowny Sajmon coś nie podejmuje rozmowy. Mnie czwartek pasuje cały dzień więc czekam Sajmonie na twoje możliwości czasowe - podaj godzinę - chyba że tchórzysz ????

Co do mapki Off-line to proponuję "Pięć Pierścieni" jest to dobra mapka dla prawdziwych wojowników. Czas rozegrania mapki upływa po 2 tygodniach od udostępnienia jej nam przez jOjO - To moja propozycja.

Proszę Sajmonie wypowiedz sie w tej kwestji !!!
Sajmon
2002-05-01 00:15:37

Niech i będzie w czwartek, ewentualnie w piątek. A co do off-line to myśle, że musze najpierw sie oderwać od H4 i zobaczyc czy mi pasuje.
Sajmon
2002-05-01 13:34:09

The end
Chciałbym powiedzieć i wiem, że może dla większości to będzie niezrozumiałe, lecz trudno nie mnie to osądzać. Chciałbym powiedzieć, że rezygnuje z walki. Nie dlatego, że sie boje lecz dlatego, że najbardziej cenie sobie honor. Twarz już zmieniłem, a Pan Mr. Pool... Może sobie ową twarz Kilgora zatrzymać. Nie twarz mówi bowiem o człowieku.

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous