Rastlin Arch
2002-08-13 04:27:08
|
Re: Jak tam bylo?
Czas wreszcie na konkrety! Na III Zlocie Śląskim jednogłośnie ustaliliśmy, że wszystkie wprowadzane zmiany w portalu Jaskinia Behemotha włączone zostaną do tajnego projektu o wiele mówiącym tytule Zielony Goblin. Nie wiedzieliśmy jednak, że Zielony Goblin ma zamiar powrócić z pełną siłą ;( wojsk Chaosu!!! Forum- będzie nowe forum. Skorzystamy z gotowych skryptów phpbb lub Wwalker napisze nam własne oparte głównie na kodzie Tawerny. Problem: potrzebne nam miejsce na serwerze z MySQL- co najmniej 20mb- za co zapłacimy rocznie 100zł+?-. Prośba: może użyczy ktoś mam takie miejsce? Kasa na Jaskinie : za serwer i domenę jest w trakcie gromadzenia. Niestety nie mam pojęcia ile jest już razem zebrane. Tu polecam kontakt z Wwalkerem. I tu konkrety? Się skończyły. Reszta Zlotu przeszła nam na graniu w Heroes3, rozmowach o fantastyce (Sansa jest Najlepsza;) , łykaniu kolejnych Pazurów Behemotha, śmianiu się i ogółem nienajgorszej zabawie. Wszyscy zostali wyposażeni na drogę przez Rastlina w WoGa wraz z wszystkimi paczami- dlatego myślę że w naj czasie powinno zacząć się dziać... coś;) To tyle
|