Author
|
Comment
|
grenadier
2002-01-23 07:57:43
|
Re: Gdzie szukać
Co do modeli, to te sklepy sa lepsze: jadarhobby-waw-pl.sart.pl...lStore.cgi firma z uznaną marką (wiele razy korzystałem i zawsze OK) www.gphobby.krakow.pl/polska.htm też OK. Ze stron o historii: users.visi.net/~djohnson/luft46.html nieznane projekty Luftwaffe. Świetne rysunki! www.geocities.com/Pentago...2/home.htm strona o niemieckich czołgach, ale nie tylko sprzęt - piosenki, ludzie itp. www.military.cz/panzer/in...ankeng.htm strona czeska, ale OK, bo po angielsku - tanki z całego świata www.angelfire.com/ct/ww2e...index.html II wojna w Europie www.republika.pl/pbro1/ strona o niemieckiej Linii Maginiota w Polsce czyli MRU www.tvp.com.pl/sensacjexxw/ po prostu Wołoszański Inne: www.odr.net.pl/psp13.czwa/lotnictw.htm strona z linkami do polskich stron lotniczych www.3d-modelmother.com/3D-list.htm jak sama nazwa wskazuje obrazki 3D róznych machin, także wojskowych www.ksiegarnia-odkrywcy.pl/ najlepsze książki o tajemnicach historii www.eksplorator.prv.pl/ strona o poszukiwaczach skarbów i nie tylko
|
jOjO dwarf
2002-02-05 13:56:03
|
o heraldyce raz jeszcze...
znalazłem album heraldyczny
sami autorzy pięknie o tym piszą: "Welcome! You have just arrived at one of the Internet's best visual resources for exploring the art of Heraldry and Coats of Arms. We hope you enjoy your visit! The pages take some time to load so... Kick back, get some coffee and Enjoy!"
zapraszam!
|
Rastlin Arch
2002-02-05 14:41:35
|
Re: o RPG i fantastyce.
Propozycje związane z RPG:
www.rpg.net.pl/ Jak dla mnie to najlepszy serwis informacyjny dotyczący RPG, niesamowite galerie! Piękny baner MtG
www.valkiria.pl/ Wspaniałe galerie, masa Piusów, piękna oprawa.
www.cytadela.pl/ Głównie cRPG- zdaje się, że największy tego typu serwis w Polsce
www.rpg-portal.pl/ Strona wydawnictwa Portal
www.magiaimiecz.pl/ Strona Mima
www.ksmok.w3.pl/ Informacje o kilku systemach RPG, ciekawe galerie ( ładne toporki)
www.inkluz.alpha.pl/ Najlepszy magazyn internetowy poświęcony RPG.
|
Dreppin
2002-02-05 14:47:49
|
cytadela to serv mojego qmpla, nie polecam, wlasnie stamtad ucieklem do Jaskini ;))
|
Troll
2002-02-05 15:09:07
|
Tolkien
Był ktoś na www.wladca.pl jest tam trochę rzeczy do ściągnięcia np. "Silmarilion", "Hobbit", czy "Władca Pierścieni" (w wydaniu angielskim ).
|
Guinea
2002-02-06 01:23:09
|
Re: Tolkien
www.angelfire.com/sk/shar...cript.html
A tu macie komediowy scenariusz do filmu (po angielsku). Niektóre sceny są świetne.
|
Rastlin Arch
2002-02-06 07:26:03
|
www.gildia.com/ Prawdziwy fantastyczny gigant. Codziennie kilkanaście gorących informacji. W Nowej Gildii znaleźć można naprawdę wiele!
|
lopez
2002-10-02 01:49:29
|
Ktoś kiedyś podawał linka do strony z licznymi obrazkami bohaterów nadającymi się na avatary. Można prosić tutaj raz jeszcze?
|
jOjO dwarf
2002-10-03 23:01:42
|
Re: Avatary
obrazki ze strony http://membres.lycos.fr/modhomm3/
|