| Author | Comment | 
| Giater 2002-10-14 03:36:23

| dykurs już nie o obliczu Jaskini spokojność to moje drugi imię mości Regencie

a do moeje absencji Inghamie, to wiedz, że walka zaciekła i częse w bój wyruszanie mie tak absorbuje i .... o spokojnym siedzeniu w cepłej Tawernie ino pomarzyć mogę!
 | 
| milosz 2002-10-14 05:18:10

| Re: dalej o obliczu!!! A kiedy znowy wejdzie to nowe oblicze, bo już sie niemoge doczekać
 i jeszcze kiedy będzie znowego serwera
 | 
| grenadier 2002-10-14 09:07:23

| Re: dalej o obliczu!!! Z nowego serwera już jest, ale jeszcze nie oblicze...
 | 
| milosz 2002-10-14 09:29:34

| Re: dalej o obliczu!!! to czemu nic niemoge czytać w gorących dysputach itp. jak na coś klikne to mi twój post jakiś wyskakuje
 | 
| Ingham 2002-10-15 03:59:55

| Re: dalej o obliczu!!! Bo gorące Dysputy, jak i kilka innych działów, jeszcze nie działają.

Inna sprawa:
 coś bym chętnie sobie w Osadzie posugerował, ale nie mogę dodawać komentarzy!
 Klikam "dodaj komentarz" i pokazuje mi się biała strona!
 | 
| milosz 2002-10-15 11:52:38

| Re: dalej o obliczu!!! Ja parę dni temu wysłałem swój komentarz (nawet dwókrotnie) i mi działa, może coś się w jaskini psuje
 | 
| Ingham 2002-10-18 02:23:20

| A jak teraz wygląda Jaskinia? Mi sie nowy wygląd podoba dużo bardziej od eksperymentalnego

Tylko, akby trochę dolne ikonki rozsunął. to by było wygodniej.

Coś starego i nowego zarazem. Ewolucja dokonywała się przez miliony lat
   | 
| milosz 2002-10-18 03:38:30

| Re: A jak teraz wygląda Jaskinia? a czemu niema działy heroes 2 bo dużo chciałem się o nim dowiedziec a tu szok
   | 
| Sewrey 2002-10-21 10:50:18

| Re: A jak teraz wygląda Jaskinia? a nie ma bo jeszcze nie powstał...
 | 
| milosz 2002-10-21 11:05:27

| Re: A jak teraz wygląda Jaskinia? Ale dział akademia czy wog też niepowstały ale chociarz widać że nad nimi pracują a o H2 ani słychu ani widu
 | 
| grenadier 2002-10-21 11:50:56

| Re: A jak teraz wygląda Jaskinia? H2 nie ma, bo nie ma chętnego by się tym zajął Miłoszu. Najlepiej kup sobie grę (w oryginale H4 była dołączana jedynka i dwójka) - wtedy dowiesz się najwięcej.
 | 
| misza 2002-10-21 14:53:30

| Re: A jak teraz wygląda Jaskinia? A następnie przygotujesz materiały do Jaskini
   | 
| LEVY 2002-10-23 14:22:42

| Co mi sie niepodoba w Jaskini Troszke mnie dziwi taki stan:
 wejscie na forum - trzeba zalozyc konto (login, haslo),
 wejscie do osady - znow trzeba zalozyc konto (login, haslo),
 o jest jeszcze akademia - zagladam i... trzeba zalozyc konto
 czy to nie przegiecie???
 | 
| jOjO dwarf 2002-10-23 15:22:54

| Re: Co mi sie niepodoba w Jaskini Forum jest ZEWNĘTRZNE - reguły nie my ustalamy ;(

Osada - konto podstawowe

Akademia - rozwiązanie tymczasowe, zresztą nie jest to konto! a zgłoszenie swojego akcesu do Akademii - a to już nie to samo!
 | 
| Giater 2002-10-23 22:53:46

| Re: Co mi sie niepodoba w Jaskini LEVY: z chęcią bym Cię widział w Akademii - tej nowej zabawie jaką zaproponowałem, ale nie mogę tam wpisywać dobrowolnie kogo mi się podoba.
 Dlatego jest to w formie zgłoszenia. Nie ma nic wspólnego z kontem!
 Zapraszam.
 | 
| milosz 2002-10-24 09:31:19

| Re: Co mi sie niepodoba w Jaskini Ale jeśli niemam H4 to raczej nieopłaca mi się zgłaszać bo będe miał male szanse???
 | 
| LEVY 2002-10-24 13:12:48

| Re: Co mi sie niepodoba w Jaskini Giater:
 Wlasnie chcialem ze zarejestrowac i tu porazka :(
 formulaz w doc'u - przeciez nie bede instalowal Offica (ani Worda) a WordPad wywala mi sie przy konwersji :(
 Czemu nie ma pliku tekstowego??, ew. podaj jakie dane wyslac

| 
| Giater 2002-10-24 22:37:51

| Zgłoszenie do Akademii Cieszę się z Twojej decyzji LEVY.
 Na razie wygląda to tak a nie inaczej. Niestety. Zdecydowaliśmy się na format worda bo jest bardzo powszechny. Twój post jest pierwszym i na razie jedynym zgłaszający problemy w tym aspekcie.

Wkrótce forma zgłoszenia powinna się to zmienić – będą tabelki do wypełnienia bezpośrednio na stronie – Wwalker obiecał nam pomoc w tym zakresie.

Na razie proszę wszystkie osoby zainteresowane a mające problemy z tym zgłoszeniem w formacie worda o przesłanie mi na skrzynkę:
 Imię, adres mailowy, adres do avatara (rysunek twarzy) i kilka zdań historii postaci (tak ok. 4-5).

W historyjkach zazwyczaj staram się nie ingerować, czasami ze względu na długość i klimat wprowadzam pewne kosmetyczne korekty.

Specjalnie do LEVYego: jeśli jesteś naprawdę zainteresowany to bardzo się cieszę. Wybacz nam niedogodności związane ze zgłoszeniem. Czekam na list od Ciebie.

|