Author
|
Comment
|
Giater
2002-10-14 03:36:23
|
dykurs już nie o obliczu Jaskini
spokojność to moje drugi imię mości Regencie
a do moeje absencji Inghamie, to wiedz, że walka zaciekła i częse w bój wyruszanie mie tak absorbuje i .... o spokojnym siedzeniu w cepłej Tawernie ino pomarzyć mogę!
|
milosz
2002-10-14 05:18:10
|
Re: dalej o obliczu!!!
A kiedy znowy wejdzie to nowe oblicze, bo już sie niemoge doczekać i jeszcze kiedy będzie znowego serwera
|
grenadier
2002-10-14 09:07:23
|
Z nowego serwera już jest, ale jeszcze nie oblicze...
|
milosz
2002-10-14 09:29:34
|
to czemu nic niemoge czytać w gorących dysputach itp. jak na coś klikne to mi twój post jakiś wyskakuje
|
Ingham
2002-10-15 03:59:55
|
Bo gorące Dysputy, jak i kilka innych działów, jeszcze nie działają.
Inna sprawa: coś bym chętnie sobie w Osadzie posugerował, ale nie mogę dodawać komentarzy! Klikam "dodaj komentarz" i pokazuje mi się biała strona!
|
milosz
2002-10-15 11:52:38
|
Ja parę dni temu wysłałem swój komentarz (nawet dwókrotnie) i mi działa, może coś się w jaskini psuje
|
Ingham
2002-10-18 02:23:20
|
A jak teraz wygląda Jaskinia?
Mi sie nowy wygląd podoba dużo bardziej od eksperymentalnego
Tylko, akby trochę dolne ikonki rozsunął. to by było wygodniej.
Coś starego i nowego zarazem. Ewolucja dokonywała się przez miliony lat
|
milosz
2002-10-18 03:38:30
|
Re: A jak teraz wygląda Jaskinia?
a czemu niema działy heroes 2 bo dużo chciałem się o nim dowiedziec a tu szok
|
Sewrey
2002-10-21 10:50:18
|
a nie ma bo jeszcze nie powstał...
|
milosz
2002-10-21 11:05:27
|
Ale dział akademia czy wog też niepowstały ale chociarz widać że nad nimi pracują a o H2 ani słychu ani widu
|
grenadier
2002-10-21 11:50:56
|
H2 nie ma, bo nie ma chętnego by się tym zajął Miłoszu. Najlepiej kup sobie grę (w oryginale H4 była dołączana jedynka i dwójka) - wtedy dowiesz się najwięcej.
|
misza
2002-10-21 14:53:30
|
A następnie przygotujesz materiały do Jaskini
|
LEVY
2002-10-23 14:22:42
|
Co mi sie niepodoba w Jaskini
Troszke mnie dziwi taki stan: wejscie na forum - trzeba zalozyc konto (login, haslo), wejscie do osady - znow trzeba zalozyc konto (login, haslo), o jest jeszcze akademia - zagladam i... trzeba zalozyc konto czy to nie przegiecie???
|
jOjO dwarf
2002-10-23 15:22:54
|
Re: Co mi sie niepodoba w Jaskini
Forum jest ZEWNĘTRZNE - reguły nie my ustalamy ;(
Osada - konto podstawowe
Akademia - rozwiązanie tymczasowe, zresztą nie jest to konto! a zgłoszenie swojego akcesu do Akademii - a to już nie to samo!
|
Giater
2002-10-23 22:53:46
|
LEVY: z chęcią bym Cię widział w Akademii - tej nowej zabawie jaką zaproponowałem, ale nie mogę tam wpisywać dobrowolnie kogo mi się podoba. Dlatego jest to w formie zgłoszenia. Nie ma nic wspólnego z kontem! Zapraszam.
|
milosz
2002-10-24 09:31:19
|
Ale jeśli niemam H4 to raczej nieopłaca mi się zgłaszać bo będe miał male szanse???
|
LEVY
2002-10-24 13:12:48
|
Giater: Wlasnie chcialem ze zarejestrowac i tu porazka :( formulaz w doc'u - przeciez nie bede instalowal Offica (ani Worda) a WordPad wywala mi sie przy konwersji :( Czemu nie ma pliku tekstowego??, ew. podaj jakie dane wyslac
|
Giater
2002-10-24 22:37:51
|
Zgłoszenie do Akademii
Cieszę się z Twojej decyzji LEVY. Na razie wygląda to tak a nie inaczej. Niestety. Zdecydowaliśmy się na format worda bo jest bardzo powszechny. Twój post jest pierwszym i na razie jedynym zgłaszający problemy w tym aspekcie.
Wkrótce forma zgłoszenia powinna się to zmienić – będą tabelki do wypełnienia bezpośrednio na stronie – Wwalker obiecał nam pomoc w tym zakresie.
Na razie proszę wszystkie osoby zainteresowane a mające problemy z tym zgłoszeniem w formacie worda o przesłanie mi na skrzynkę: Imię, adres mailowy, adres do avatara (rysunek twarzy) i kilka zdań historii postaci (tak ok. 4-5).
W historyjkach zazwyczaj staram się nie ingerować, czasami ze względu na długość i klimat wprowadzam pewne kosmetyczne korekty.
Specjalnie do LEVYego: jeśli jesteś naprawdę zainteresowany to bardzo się cieszę. Wybacz nam niedogodności związane ze zgłoszeniem. Czekam na list od Ciebie.
|