Author
|
Comment
|
Irma Whisperwall
2002-11-12 06:15:32
|
Re: Forum, a osada
Chociaż Forum odwiedzam teraz rzadziej (kiedyś to było trzy razy dziennie) nadal je lubię za KLIMAT przede wszystkim-wiem, że anglojęzyczne, wiem, że podpisy płatne, wiem, że się ranking automatycznie nie aktualizuje ale mimo wszystko trudno byłoby mi się z nim rozstać.
|
misza
2002-11-12 11:33:07
|
Viva Forum!
O wyższości forum nad stolikami nie ma co rozprawiać, bo to zrozumiałe samo przez się. Ale fakt pozostaje faktem: To stoliki zabiły forum Ja tu wyrosłem, od forum zaczeło się moje życie w Jaskini i wielce boleję, że teraz podupada.
|
LEVY
2002-11-12 16:07:19
|
Re: Viva Forum!
chyba nie bedzie tak zle, podobno forum tez ma sie znalezc w Osadzie moze i lepiej, bo zawsze bedzie szybciej (i bez popup) choc pare razy chwalilem sobie, ze jest osobno (jak padal serwer z Jaskinia, ale mielismy zmiane providera, a z reguly zmiany zawsze powinny byc na lepsze)
|
grenadier
2002-11-13 05:45:59
|
Prace nad Forum w Osadzie ruszyły z kopyta. Jeśli się wszystko powiedzie, to w ciągu kilku tygodni powinniśmy przecinać wstęgę. Namiastką je zastępującą będzie stolik dla tych wszystkich, którzy chcą rozmawiać o wszystkim. Potem ten stolik stanie się częścią Forum.
|
OlenkasLover
2002-11-13 08:57:27
|
Tak tylko od zawsze Forum charakteryzowało się głównie tym, że mógł się tam wypowiedzieć KAŻDY. Od najbardziej poszanowanych i znanych po oszustów, złodziei i wygnanych (tak jak ja). Teraz jak forum będzie w osadzie, będą mogli się wypowiadać tylko Ci, którym zezwoli na to "Rada" i łaskawie da konto. A jak im się coś będzie im się nie podobać to wywalą wszystkie posty, tak jak mi, bez jakiegokolwiek słowa i do tego jeszcze zlikwidują konto khekeke. Takie Forum to ja pierdole. Pewnie tego posta też skasują. jOjO Ty jebana cioto, kasując mi konto i oskarżając, mogłeś chociaż zostawić dowody mojej winy, a nie skasowałeś konto i zatarłeś wszystkie ślady. Ale zrobiłeś jak na ciotę przystało :P No dalej skasuj też tego posta. Bo jak może ktoś taki jak ja powiedzieć coś takiego na Ciebie - Wielkiego Hetmana. Jesteś kurwa gorzej niż żałosny.
|
jOjO dwarf
2002-11-13 10:22:18
|
sapienti sat!
ale cóż, psy szczekają a karawana idzie dalej...
|
lopez
2002-11-14 00:17:45
|
Olenkas: takimi postami tylko się osłabiasz... naprawde, nie znałem cię takim i nigdy bym nie przypuszczał, że możesz coś takiego napisać mam nadzieję że się więcej nie spotkamy...
|
grenadier
2002-11-14 04:43:21
|
hehehehehe, ale żałosny gostek tu przyszedł. Nawet obrażać nie potrafi... Wyrazy na literki k, c, ch to dzieci w przedszkolu znają.
|
OlenkasLover
2002-11-14 16:13:52
|
Lopez zycze Ci zebys tez kiedys zostal posadzony o cos czego nie zrobiles i jak juz Cie to wkurzy, zmienisz sie i staniesz tak samo niemily jak ja. Wielka Rada Jaskini oczywiscie skrzetnie to wykorzsyta i wtedy sie moze spotkamy... Grenadiera to nawet nie skomentuje bo nawet niedowidzi na jakie litery sie moje słowa zaczynają. Ale w zwiazku z tym ze mnie nie zna i zakladam ze nie ma powodu by sie mnie czepiac, chyba ze ma takie chamskie usposobienie, by sie czepiac bez powodu (w przeciwienstwie do mnie bo ja na pewno mam powody). Wnioskuję wiec że jego post nie ma nic innego na celu jak lizanie dupska Hetmanowi jOjO. Gratuluję Grenadierze wlasnie uczyniles pierwszy krok. Moze zalapiesz sie kiedys do wyzszych sfer i otrzymasz mieszkanie w Pieczarze Wladzy albo zaprosza Cie na tajne zebrania ktore przeprowadzaja co jakis czas. Do widzenia. Podziwiam Rastlina, bo jako jedyny doszedl do wlasciwych wnioskow i zrobil to co nalezy hehe.
|
lopez
2002-11-15 00:46:37
|
Nie chodzi tyle o to co zrobiłeś czy nie zrobiłeś, ale o to jak się później zachowałeś i jak się nadal zachowujesz. To czy będę w Radzie czy nie, nie ma dla mnie znaczenia. Moje miejsce w Radzie nie jest dożywotnie. Ale nawet wtedy nie chciałbym się z tobą spotkać. Bo kto chciałby się spotkać z kimś kto chamskie i wulgarne słownictwo stawia obok Pana Boga?
|
morgraf
2002-11-16 05:26:03
|
Hmmm... Olenkas... nie znam powodów twego wydalenia z jaskini, bo miałem chwile przerwy w internetowaniu, więc nie wiem co pisałeś, kogo obrażałeś itp. Do tej pory nie miałem zdania na temat decyzji rady, ale tera już wiem że była słuszna. odgrywasz się jak małe dziecko, pogratulować. jeśli naprawdę uważałeś się za skrzywdzonego to trzeba było się bronić w sposób cywilizowany. A ty obrzucasz ludzi mięsem jak prawdziwe chamidło.
|
Guinea
2002-11-16 07:10:45
|
I w dodatku nie wymyśliłeś nic oryginalnego Wstydź się! Co prawda nie wiem, co dokładnie zrobiłeś, nie byłem pewien, czy słusznie cię wywalono, ale teraz mam już pewność.
|
Irma Whisperwall
2002-11-16 15:20:15
|
Olenkasie, nie znałam cię od tej strony... Istnieją pewne normy, których przekraczać nie należy-nie wiem, jak obraziłeś Radę i Ururama, ale patrząc na twój post mogę się tego domyśleć.
|
grenadier
2002-11-18 04:13:09
|
Jakoś
nikt Ci nie skasował posta OL, człowieku, który się szczycisz Jezusem... Powiem Ci tylko jedno. Jakoś dalej nie powiedziałeś nic, co by mnie poruszyło. O tym, że obrażać nie potrafisz już mówiłem. Wiesz czego ja Ci życzę - mniej pychy, bo może wtedy Chrystus rzeczywiście będzie Twoim Panem. Pozdrawiam. A jak mnie nazwiesz następnym razem - mało mnie wzrusza. Wierz mi - słyszałem juz pod swoim adresem gorsze rzeczy. Potrafię wyciągnąć rękę, ale mało kto potrafi ją podać. To był mój ostatni post do Ciebie. Pozdrawiam. PS. Jeśli masz problem z rozpoznawianiem kto jest kto - nic na to nie poradzę. Gwoli informacji - w Radzie jestem od dawna...
|