Author
|
Comment
|
giaur
2002-10-23 13:50:02
|
Re: Gdzie się podziały Zielone Gobliny?!
Przynajmniej wyglądam jak człowiek. Nie znajdziecie u mnie uszu w kształcie trójkątów. Żadne poroże nie wyrasta mi z głowy. Nie mam anoreksji.
Przyznajcie, że mogło być gorzej. P.S. Nie wiem czy obraziłem wszystkie rasy (prawdopodobnie nie). P.S.S. Hmm. Ciekawe jak wygląda krzyżówka elfa z nekromantą.
|
grenadier
2002-10-24 04:14:04
|
raczej nie wygląda, bo nekro nie ma tych, no....
|
misza
2002-10-24 17:03:42
|
No, no czego nie ma nekro, a co ma elf?
|
E1ias
2018-09-22 09:35:53
|
Przyjemnego dla oka wygl±du.
|
giaur
2002-10-25 00:23:08
|
Nekro nie ma pewnego staropolskiego słowa na 'ch'.
|
Sezerp
2002-10-25 03:46:50
|
Nawet jesli, to moze uzyc super-mega-ultra hiper czaru i sobie odtworzyc "co trzeba, a glowe przede wszystkim" - patrz Sandro z Shadow of Death - wszak juz wczesniej byl "umarklakiem", a tu buzka jak sie patrzy.
|
Irma Whisperwall
2002-10-25 05:05:18
|
To nielogiczne-z człowieka w martwiaka, a z martwiaka w człowieka
|
misza
2002-10-25 10:22:29
|
Gadajta se gadajta Elias niby elf, a blady jak truposzczak Co do SoD to zdaje się że akcja dzieje się przed całym H3, a nawet powinna przed H2 i H1, bo Sandro jest od samego początku.
|
Sezerp
2002-10-28 01:09:58
|
Akcja SoD dzieje sie (prawie) na pewno po Succession Wars, (czyli po H2), a przed Restoration of Erathia. A ze juz w H1 i H2 Sandro wyglada jak na licza prystalo, to znaczy, ze musial sobie zrobic "operacje plastyczna"
|
E1ias
2002-10-28 01:33:22
|
Moze i wygladam podobnie jak elf (i wielu nie znajacych dobrze starszej rasy czesto mnie za takiego bierze), ale tak naprawde to wcale nie jestem elfem, a przynajmniej nie w calosci. A biala karnacja wynika raczej z innych zrodel mojego pochodzenia, nie wiem juz czy bardziej od bladosci nieumarlego, czy od antymagicznej golemowej skory, pewnie jak mi kiedys jacys medykusy zrobia sekcje, to bedzie to wiadomo dokladniej, na razie staram sie jednak ich omijac z daleka. Wiec nie mieszajmy niewatpliwej urody elfow (a szczegolnie elfek), do mojej facjaty, to zupelnie inna historia.
|
grenadier
2002-10-28 11:20:19
|
A tak wracając do tematu to gdzie się podziały zielone gobliny?
|
grenadier
2002-10-28 11:23:14
|
A tak wracając do tematu to gdzie się podziały zielone gobliny?
PS. jak pisałem ten bezsensowny post to ezbur... nie potrafił go dodać do wypowiedzi. Może dlatego, że jest bezsensowny, a może nie. W każdym bądź razie reklamy wyświetlał bez kłopotów. TAK WIĘC OPRÓCZ VAL... TAKŻE EZBUR... delendam esse, jak by powiedział jeden Cyceron...
|
MCaleb
2003-01-27 10:26:38
|
A moze by tak stworzyc miasto, ktore mialo sie pojawic w dodatku do H3, mowie o miescie cyborgow i mechanikow - miasto forge! To bylo by cos - Heroes of might & magic & mechanic V :D. Ale przynajmniej bylo by ciekawie.
|