Behemoth's Lair

502 registered members
Login | Register Your Free Account (Required) | Search | Help | Find Communities!

Page 1 2
Author
Comment
misza
2001-09-07 22:41:34

Re: Ulubione miasto 2.0
Pytanie dotyczy ulubionego, a nie najlepszego miasta, wiec konsekwentnie obstawiam Nekropolis. Nie bede jednak ukrywal, ze wybor jest trudny. Nad zaletami Castle, nie ma co sie rozpisywac, po prostu jest ich zbyt duzo, ale na poczatku zbyt czesto nim gralem i troche mi sie znudzilo. Ze Stronghold to wlasciwie lubie tylko Behemoty, juz bardziej podoba mi sie Dungeon.
Don Ash
2001-09-09 09:12:10

U mnie wygrałby Tower albo Dungeon, ale ich niestety nie ma. Ale jesli mam być szczery to najprzyjemniej (nie najłatwiej) gra mi się Fortressem i Necropolisem. Strongold wygrał ze względu, że ostatnio jakos bardziej mi się spodobał.
Ratboy666
2001-09-09 09:33:33

Misza ma racje. Pytanie dotyczy ulubionego a nie najlepszego miasta. Wsrod trzech fianlistow ewidetnym zwyciezca jesli chodzi o sile armi jest Castle, bo archanioly, bo szybkosc, bo to, bo tamto. Jednak podwzgledem klimatu i radosci z wygrywania kolejnych bitew Stronghold bije na glowe wszystko. Jest to rzecz jasna kwestia gustu ktory zamek komu bardziej pasuje ale przeciez po to jest wlasnie ta nakieta.

1 visitor in the last 15 minutes: 0 Members - 1 Guest - 0 Anonymous