Author
|
Comment
|
Behemoth the Barbarian
2001-07-24 13:00:21
|
Re: Nowy Turniej - JEST...
Też przechodzę CasCAS prawie bez strat, tyle że dwa razy w wyniku jakiegoś buga z mapy zniknęli Gelu i Dracon i żądne krwi archanioły nie miały co rozwalać :)
|
lopez
2001-07-24 22:04:04
|
Takie i tym podobne przypadki zdarzały mi się jeszcze w fazie testów zwykle po RESTART gry. Ale jeśli to zdarza się podczas normalnej gry to chyba jest źle. Ach ten 3DO , wszystko potrafią spiep...
|
gutek9
2001-07-24 02:47:44
|
test
Skonczylem wlasnie cascas. Udalo mi sie 4 walki rozegrac praktycznie bez strat. Musze przyznac ze gra sie swietnie. Chwala dla jOjA za dopracowana graficznie mapke. Swietny pomysl z tomami magii, ktore zdobywamy w zaleznosci od tego jaka mamy strategie walki. Musze przyznac, ze kilka razy loadowalem tylko dlatego, ze zapomnialem rzucic czaru (przywyczajenie z ST)he,he. Bedzie jazda )). I jeszcze do Sajmona. Dziwna strategie masz zdobywania tytulow za wysylanie postow. To Ci sprawia satysfakcje? Moze w koncu bys co napisal dluzszego?. I pisz na temat. Mi wchodzi 15 minut jeden topic i uwierz kosa mi sie sama otwiera w kieszeni jak sie okazuje ze mam do przeczytania np. 3 slowa. To jest forum o Herosach, tylko i wylacznie
|
gutek9
2001-07-24 02:36:32
|
test
Skonczylem wlasnie cascas. Udalo mi sie 4 walki rozegrac praktycznie bez strat. Musze przyznac ze gra sie swietnie. Chwala dla jOjA za dopracowana graficznie mapke. Swietny pomysl z tomami magii, ktore zdobywamy w zaleznosci od tego jaka mamy strategie walki. Musze przyznac, ze kilka razy loadowalem tylko dlatego, ze zapomnialem rzucic czaru (przywyczajenie z ST)he,he. Bedzie jazda )). I jeszcze do Sajmona. Dziwna strategie masz zdobywania tytulow za wysylanie postow. To Ci sprawia satysfakcje? Moze w koncu bys co napisal dluzszego?. I pisz na temat. Mi wchodzi 15 minut jeden topic i uwierz kosa mi sie sama otwiera w kieszeni jak sie okazuje ze mam do przeczytania np. 3 slowa.
|
Sajmon
2001-07-24 02:48:03
|
Honor
Z uwagi na twoje liczne uwagi moćsi WWalker'ze Postanowiłem zmienić swoje natawienie do forum i traktować je z godnością i szcunkiem obiecuje również odpowiednio dobierać słowa Ze względu na moją godność sam zeditowałem Wiadomość "u góry" tzn, wiesz o co chodzi Mam nadzieje, że to docenisz
Z wyrazami Szacunku
Sajmon
|
gutek9
2001-07-24 02:31:49
|
test
Skonczylem wlasnie cascas. Udalo mi sie 4 walki rozegrac praktycznie bez strat. Musze przyznac ze gra sie swietnie. Chwala dla jOjA za dopracowana graficznie mapke. Swietny pomysl z tomami magii, ktore zdobywamy w zaleznosci od tego jaka mamy strategie walki. Musze przyznac, ze kilka razy loadowalem tylko dlatego, ze zapomnialem rzucic czaru (przywyczajenie z ST)he,he. Bedzie jazda ))
|
wwalker
2001-07-24 01:53:22
|
o mości Sajmonie słow kilka...
jak widzę potwierdza się reguła wspomniana przez Behemota, że zwolennicy chatów ZNACZNIE niżej stoją z kulturą wypowiedzi...
Słowa, które widzę u góry, jeszcze NIGDY na forum nie widziałem i mam nadzieję, że moderator szybko je wytnie powiadamiając mości Sajmona, co się godzi na Forum Jaskini Behemota!
Mam nadzieję, że wyżej wymieniony natychmiast zrozumie swoja pomyłkę i wykaże się poprawnym stylem przyszłych wypowiedzi. Podpowiem, że do wyrażania emocji, jak sama nazwa wskazuje, przydatne są emotikony. Istnieją też rozmaite inne środki wyrazu, nie ma więc potrzeby używać akurat tego, który nie jest w naszych kręgach akceptowany ani dozwolony.
Honour - Bravery - Rivalry !
|
ObywatelEracji
2001-07-24 02:12:05
|
Re: o mości Sajmonie słow kilka...
...ha, ha, pech chcial, ze akurat skromna prosbe ku jOjO kierowalem, gdy skreslales Wwalker'ze powyzsze zawiadomienie... Wyszlo na mnie (ten tekst "u gory") : ) Z przymruzeniem oka naturalnie - OE
|
wwalker
2001-07-24 02:31:56
|
Re: o mości Sajmonie słow kilka...
szacunkiem ogólnym ciesząc się i znanym będąc z wykwintnej wymowy i niecodziennej ogłady Obywatelu Eracji stanowisz akurat w oczach mych przeciwieństwo dotychczasowego wizerunku jaki wokół siebie utworzył mości Sajmon
Ślę ukłony i oczekuję chwili, gdy wśród tawernianych szkiców zdecydujesz się i swą postać umieścić, co jak powszechnie wiadomo wymaga jedynie chęci takowej zgłoszenia do mnie bezpośrednio, skreślenia kilku słow na swój temat i: 30 postów na forum - do działu "Mówcy forum" 5 zgłoszonych mapek - do działu "Brać rycerska"
|
ObywatelEracji
2001-07-24 02:51:03
|
Re: Ja ? Szkic ? :))
Jestem Ci Wwalker'ze niezmiernie wdzieczny za te dobre slowa i bez krzty sztucznej skromnosci oznajmiam, iz zaprawde pojecia nie mam czym tez sobie zasluzylem na tak wyniosle epitety i barwny bukiet superlatyw ; ) Obiecuje dolozyc staran, by szkic moj niebawem w tawernie sie pojawil... Pozdrawiam
|
wwalker
2001-07-24 03:36:29
|
Z radością wielką stwierdzam...
...po raz kolejny, że przyjaciele Jaskini to nie byle kto, ale ludzie wartościowi, światli i umiejący zmieniać się na lepsze, co cechą jest nadzwyczaj trudną i chwalebną.
Wniosek ten wysnuwam z natychmiastowego odzewu Sajmona, któremu kłaniam się odwagę i honor szanując. Zaiste nieproste dla mnie byłoby zbombardowanym zostawszy uwagami w rozmaitych wątkach znieśc je tak dzielnie i zwycięsko jak Ty, Sajmonie!
Doceniam wszystkie auto-korekty postów i teraz już szczerze i radośnie WITAM w gronie przyjaciół Jaskini Behemota!
|
Sajmon
2001-07-24 01:21:32
|
Ja już grałem z ostatnim nie dałem rady
|
ObywatelEracji
2001-07-24 01:52:10
|
Tak, tak, jest... Nawet bylem juz na etapie sciagania map... Niestety o ile na starcie "wszedl" na 29 kb/s, o tyle po chwili "spadl" do kilku b/s, by wreszcie sie zatrzymac Teraz okazuje sie, ze Arena u mnie nie dziala, wrrrrrr... Stad moja osobista prosba: jOjO, jesli to mozliwe przeslij mapki na moja emalie... Dziekuje from mountain
|
Dreppin
2001-07-24 01:01:25
|
bardzo fajnie, wlasnie sciagnalem save'y, zagramy, popatrzymy
|