Author
|
Comment
|
E1ias
2001-03-16 05:25:48
|
Re: Różno¶ci aka Ale numer!
aka to skrot od 'also known as' (znany/a/e rowniez jako) i znaczenie ma podobne do vel (to chyba z laciny)
Elias vel Zajaczek aka LWK
|
jOjO dwarf
2001-03-26 12:37:46
|
pozdrovka dla gOOmiAcKa
właśnie się dowiedziałem, że złożyło Go chróbsko :(
a na dokładkę, metoda leczenia a la Kubuś Puchatek, czyli jeszcze więcej Heroesów, została mu zabroniona!
Trzymaj się gOOmiAcK! Zdrowiej i osiągaj szczyty w turnieju!!!
|
jOjO dwarf
2001-03-29 14:42:22
|
O różnościach
właśnie deletnąłem dwa posty :( był zupełnie nie na temat, w formie osobistych pyt i odp
Prośba/propozycja: prawie wszyscy znamy swoje maile (z Turnieju!), załatwiajmy sprawy prywatne, prywatnymi kanałami, sznujmy czas swój i innych, każdy post, to ileś extra czasu (kasy dla tepsy), tylko po to, żeby poczytać o czymś co nikogo, prócz zainteresowanej dwójki nie obchodzi!
mam nadzieję, że ten apel spotka się ze zrozumieniem!
|
jOjO dwarf
2001-03-29 14:44:59
|
O różnościach po raz wtóry
DO Forumowiczów, którzy zakładają nowe wątki!
O ile dojdziecie do wniosku (przede mną ;)), że Wasz wątek spełnił swoje zadanie, to dajcie mi znać mailem, albo głosem zamykającym/podsumowującym!
a ja wtedy closed! i będzie porządek!
OKI?
|
jOjO dwarf
2001-06-27 09:06:55
|
O różnościach po raz trzeci
mnozy sie ostatnio sporo pobocznych tematow i temacikow
moze jednak ten topic do tego wyzyskac???
|
jOjO dwarf
2001-06-28 01:38:16
|
Korzystając z okazji...
to 800 post w Akademii ;)))
|
jOjO dwarf
2001-07-15 03:10:50
|
Re: Korzystając z okazji...
może mały hazardzik ;)))
kiedy padnie 1000 post w Akademii???
ja stawiam na środę ;)
|
jOjO dwarf
2001-07-22 16:04:10
|
to dobrze, że nikt nie hazardował!
bo bym przegrał ;(
ale za to...
|
jOjO dwarf
2001-07-22 16:09:55
|
chcę wznieść toast za 1000 postów w Akademii i wszystkich, którzy uznali za warte swojego czasu, zabranie głosu w jej wątkach!!!
Mam nadzieję, że dzięki Wam, zarówno Turnieje będą lepsze i ciekawsze! jak i Wasze rozgrywki lepsze (dzięki radom i podpowiedziom!)
Vivat Academia!!!
|
jOjO dwarf
2001-07-27 18:15:23
|
a co mi tam...
trochę przegapiona okazja, ale toast za kolejną (jedenastą!) setkę postów wznieść można! ;)))
|
Colon
2001-08-12 09:28:55
|
Re: Hola de nuevo, amigos!!!
Wszystko co dobre sie konczy, wiec i moje wakacje dobiegly konca... Niemniej jednak mam wrazenie, ze chyba zdrzemnalem sie ktoregos letniego popoludnia i obudzilem po roku. Rankingow ST poznac nie moge (przy okazji: felicitaciones para Blazifigus i Gutek - za Towera oczywiscie) i na forum mnostwo nowego stuffu... Szkoda tylko, ze jakos nikt w Druzgocacym Uderzeniu nie chce sie wykazac. Mi jeszcze troche czasu zajmie nadrabianie zaleglosci po powrocie, ale ForCON , episode 2 na pewno sie pojawi.
I jeszcze prosba do kilku wybitnie aktywnych ostatnio (i chyba nowych) forumowiczow: postarajcie sie pisac wiecej niz trzy slowa i na temat zwiazany mniej wiecej z dyskusja. Pogaduszki do poduszki i bezladne mysli nie bawia chyba nikogo, poza ich tworca. A ilosciowo mozna wykazac sie w szrankach turniejowych, nabijanie sobie ilosci postow takim badziewiem tylko irytuje zwolennikow rzeczowej dyskusji i zajmuje miejsce
|
jOjO dwarf
2001-08-20 15:30:59
|
no i się porobiło ;(
19.VIII.2001 r. ... i po przerwie wakacyjnej... na razie bez szczegółów ;)
Spraw się nazbierało!!! Mam zamiar zabrać się za nie w takiej kolejności:
1° ST - proszę słać ew. zaległe sejwy, bo w tych dniach będę robił aktualizację! a jak będzie z czego to i dwie ;)
2° Konwent - znaczy się pozbieram to co jest i w najbliższych dniach wspólnie z Imperatorem i innymi zaangażowanymi damy znaczące komunikaty
3° NT - proszę jeszcze o cierpliwość ze słaniem sejwów! raczej w tym tygodniu nie dam rady już wszystkiego opędzić, więc NT dopiero w ostatnim tygodniu sierpnia! (na Forum tyle interesujących sugestii się pojawiło!)
4° maile zaległe ;) czyli końcem sierpnia wszystko powinno wrócić do normy
Mam nadzieję, że to zrozumiecie!
BTW, gdyby ktoś zechciał potwierdzić, że nie jestem botem, jeno z krwi i kości stworzeniem, co to czasem i odetchnąć musi, to byłbym zobowiązany! bo z niektórych maili, postów itp. niemal oburzenie dało się odczytać, że se wyjechał ;)))
takie cóś miało się pojawić w Arenie (i się pojawi!), ale mam jakieś kłopoty techniczne (na które poradzi, jak sądzę Imperator, gdy wróci!) zatem dla uspokojenia co aktywniejszych, tum wrzucił niusa ;)))
|
Sajmon
2001-08-22 06:13:52
|
Re: no i się porobiło ;(
Mam nadzieje drogi jOjO iż wypoczołeś bo chyba wiesz że robota czeka no ale od czego jestem ja...... Jak wiesz chętny do pomocy jestem lecz sądze iż ktoś jeszcze jest potrzebny... zostawiam ten wątek twojej fantazji Pozdrawiam
|
Sajmon
2001-08-22 08:22:42
|
Pytanie...
Mam pytanie : Czy grając Inf vs. xxx można wskrzeszać Pit Lordsami Demony ? Pytam bo może sie na końcu zdażyć że mamy np. 96 Horned Demons a na początku mieliśmy przecież tylko 80 ! Czy takie coś jest dopuszczalne ?
|
Ingham
2001-08-22 10:30:48
|
Re: Pytanie...
Po to są Hill Forty... Ale co do ilości jednostek musisz spytać jOjO. Mi się wydaje, że wszystko jest oki
|
Sajmon
2001-08-22 12:01:06
|
Mi też ale pytanie nic nie kosztuje
|
jOjO dwarf
2001-08-23 16:36:46
|
MOŻNA... szkielety i demony mnożyć, korzystając z naturalnych skłonności samej gry!
|
jOjO dwarf
2001-07-24 12:57:54
|
Well...
myślałem, że do tego nie dojdzie, ale...
posprzątałem nieco w Akademii, śmieci różne wywałiłem
przez to czasem wątki nieco się poszarpią, ale ogólnie będzie lepiej!
i ostatni raz proszę opanowania nieco, bo ktoś dostanie bana!
|
Behemoth the Barbarian
2001-07-24 13:04:45
|
Re: Well...
Wyluzuj jOjO... poza jednym gostkiem nie widzę tu kandydatów na ban.
|
jOjO dwarf
2001-07-24 13:13:15
|
Re: Well...
nie chciałem po nazwisku...
|